29 / 04 / 2024

Kars Yusufpaşa ihalesi

Kars Yusufpaşa ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit Eminpaşa Mahallesi'nde bulunan 4.785,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yusufpaşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

TOKİ Kars 309 konut ihalesi yarın!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kars Mazlumağa Hamamı restorasyon çalışmaları tam gaz!

Tarihi Dokunun Korunması Projesi kapsamında Kars'taki Mazlumağa Hamamı’nın 3’üncü etap restorasyon çalışmaları başladı. 

Türkiye Finans Kars şubesini açtı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Kars'daki ilk şubesini açtı, şube Türkiye Finans Doğu Anadolu Perakende Bölge Satış Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek.

TOKİ Kars 366 konut ihalesi yarın!

Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap, 366 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 6 Adet Setaltı Ortak Mekan, 1 Adet Camii ve Taziye Evi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kars 366 konut ihalesi 18 Şubat'ta!

Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap, 366 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 6 Adet Setaltı Ortak Mekan, 1 Adet Camii ve Taziye Evi İnşaatları ihalesi 18 Şubat 2019'da saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kars ihalesi 18 Şubat'a ertelendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars'ta hayata geçireceği 366 adet konutun ihalesi 18 Şubat'a ertelendi.

TOKİ'den Kars'a 366 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 5 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

OYAK Ayazağa ihalesi yapıldı!

OYAK Ayazağa projesi için düğmeye bastı. 22 bin 444 metrekarekarelik arsanın ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirildi. 

Kars Yusufpaşa ihalesi Haberi

Kars Yusufpaşa ihalesi

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

KARAR


Tarih           :   07/10/2015

Karar No    :   2015/ÖİB-K-72

Konu           :   Taşınmaz özelleştirilmesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;

tta Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı, Kars ili, Merkez ilçesi, Yusufpaşa Mahallesi, 349 ada, 8 no.lu parseldeki 576,58 m2 yüzölçümlü taşınmazın üzerindeki bina ile birlikte 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak yapılan ihalesi sonucunda İhale Komisyonunca;

1- “Satışa konu taşınmazın özelleştirme ihalesinde 990.000.- (Dokuzyüzdoksanbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Çetin ÇAPAN’a İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Çetin ÇAPAN’nın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine, 950.000.- (Dokuzyüzellibin) Türk Lirası...