03 / 05 / 2024

karşı gazetesi Ali Ağaoğlu

karşı gazetesi Ali Ağaoğlu

Yayın hayatına sona eren Karşı Gazetesi’nin eski patronu ile yapılan röportaj 5 Ocak 2014 tarihinde Hürriyet gazetesinde yayınlandı. Açıklamalara ise Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan yalanlama geldi.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

Ali Erten: Yeni statlar İzmir'e çok yakışacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Karşılıksız çek, gayrimenkul satışlarını da etkiledi!

Legalist Hukuk Bürosu Kurucu Avukatı Mehmet Ali Keser, "Karşılıksız çeke hapis cezası geri dönmesi her alanda olduğu gibi gayrimenkul satışlarına da etki etti" diyerek konuya ilişkin görüşleriniz paylaştı..

Ali Şeker'den imar talanı uyarısı!

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, "(Milletin Meclisini millet yapar) diyerek sözde onarım işini üstlenen şirketlerin hangisine baksanız bir imar talanıyla karşılaşıyorsunuz." dedi.

Ali Aydoğan: İnşaatlar ülkenin refah düzeyinin göstergesi!

Bursa Haber gazetesi yazarı Ali Aydoğan son on yılda inşaat sektörünün yükselişini kaleme aldı. İşte Ali Aydoğan'ın o yazısı...

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Müteahhit iflas ederse kat karşılığı inşaat sözleşmeleri ne olur?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz bugünkü yazısında kat karşılığı inşaat sözleşmelerini kaleme aldı. İşte, Ali Güvenç Kiraz'ın yazısı...

Ali Ağaoğlu Bodrum'dan ada aldı!

Milliyet Gazetesi yazarı Güneri Civaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun Bodrum'daki yaşamını anlattı. Ağaoğlu'nun Bodrum'dan ada aldığını söyledi.

karşı gazetesi Ali Ağaoğlu Haberi

karşı gazetesi Ali Ağaoğlu

Yayın hayatına sona eren Karşı Gazetesi’nin eski patronu ile yapılan röportaj 5 Ocak tarihinde Hürriyet gazetesinde yayınlandı. ‘6800 liraya battık’ başlıklı haberde Ababey, “Son olarak Ağaoğlu’nun reklamını aldık. İlan bedeli 6800 liraydı. Twitter da bu olay büyüdü. 3 yazarımız istifa etti. Bundan dolayı okuyucular da koptular. Çöküşün nedeni bu oldu.


Ağaoğlu’ndan da o reklamın parasını alamadık” ifadelerine yer verildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu ise Karşı gazetesine olan 6 bin 800 TL tutarındaki ilan bedelini ödediklerini açıkladı. Ödeme dekontunun da paylaşıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Karşı gazetesine olan 6 bin 800 TL tutarındaki ilan bedelini ödemediği gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Karşı Gazetesi’nin gelirleri haciz yoluyla çalışanlarına temlik edildiği için ödemenin kendilerine değil, çalışanlarına geçtiği bilgisini...