04 / 05 / 2024

karşıaka tramvayı güzergahı

karşıaka tramvayı güzergahı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Cahit Özkan: CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP'nin Kanal İstanbul projesine karşı çıkar gibi görünse de aslında desteklediğini söyledi. Özkan, "CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldılar, araziler kapattılar" dedi...

Kanal İstanbul güzergahındaki mülkiyet değişikleri!

Kanal İstanbul güzergahında yaşanan mülkiyet değişikliklerinin araştırılması konusunda CHP yeni bir adım attı. Grup Başkanvekili Özel, mülkiyet değişikliklerinin tespit edilerek rantın ortaya çıkarılması, projenin yaratacağı tahribatın belirlenmesi için Meclis araştırma önergesi verdi...

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

İzmir Karşıyaka Tramvayları imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi kapsamında Karşıyaka Tramvay güzergahının kara tarafında kalan kısmının imar planlarına işlenmesine ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

İzmir Bostanlı Deresi'ne çelik köprü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Tramvayı güzergahındaki Bostanlı Deresi üzerinde hayata geçirdiği 37 metrelik köprünün montajını üç gün gibi kısa bir sürede tamamladı.

Akçaray güzergahındaki kavşaklarda son aşamaya gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı'nın güzergahı netleşti!

Hafif raylı sistemin üniversiteye çıkarılması için çalışmalara hız veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, üniversite hattının güzergahını inceledi.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek demiryolunun güzergahı!

Bakan Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçmesi planlanan demiryolunun güzergahını açıkladı.

Karşıyaka tramvay projesi inşaatında iş güvenliği yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Karşıyaka Tramvay projesinin inşaatında, işçi güvenliğini ve İzmirlilerin can ve mal güvenliğini sağlayacak yeterli önlemlerin alınmadığı iddia edildi. Karşıyakalı vatandaşlar iddialarını fotoğrafladıktan sonra şikayette bulundu.

Karşıyaka tramvayında yeni bir adım daha atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Karşıyaka tramvay hattının kilit noktalardan biri olan Koçtaş Kavşağı’ndaki ray döşeme çalışmaları tamamlandı. Şimdi sırada Carrefour Kavşağı var.

Karşıyaka ve Konak tramvayının güzergahı netleşti!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı.

karşıaka tramvayı güzergahı Haberi

karşıaka tramvayı güzergahı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı. Kocaoğlu, Karşıyaka'da tramvayını İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), Ata Sanayi ve Çiğli Devlet Hastanesi'ne uzatacak 2. etap için proje hazırılklarına başladıklarını açıkladı.


İzmir'de yapımı süren 12.8 kilometre uzunluğunda, 20 istasyonlu Konak tramvayı ile 8.8 kilometre uzunluğunda, 14 istasyonlu Karşıyaka tramvayı ihale öncesi ve inşaat aşamasında güzergahta yapılan revizyonlar ve buna bağlı tartışmalarla gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tramvayla ilgili tartışmaları değerlendirdi. İnşaat, son güzergah ve yeni tramvay hatlarıyla ilgili açıklamalar yaptı.


"TRAMVAYA NEDEN KARŞI ÇIKILDIĞINI ANLAMIYORUM"

Başkan Kocaoğlu, tramvay projesine başlagıçta en ufak bir itiraz olmadığını, alkışlandığını söyledi. Daha sonra birden bire bir yerlerden düğmeye basılığını belirten...