09 / 05 / 2024

karşıayaka eski huzurevi arazisi

karşıayaka eski huzurevi arazisi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Eskişehir'de 22.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

Eskişehir'de 22.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem alındı!

Adana Seyhan'da sit alanındaki üç katlı eski binanın yıkılma tehlikesine karşı polis bölgede önlem aldı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Eskişehir'de 8 milyon 600 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 8 milyon 600 bin TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Eskişehir'de tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi'ndeki tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Eskişehir'de tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediye tarafından Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Eskişehir'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi'nde Sazova Mahallesi'nde yer alan atölye binası vasıflı gayrimenkul 3 milyon 639 bin 618 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara'daki eski Alman Büyükelçilik binası 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından eski Alman Büyükelçilik binası, Kamu yararı gözeterek çalışan ve kar amacı gütmeyen Dernek ve Vakıflara kiralanıyor..

Mehmet Keleş'in borçlarına karşılık 47 konut satıldı!

Eski Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'in borcu karşılığında belediyeye ait olan 47 daire de borca karşılık belediyenin işlerini yapan firmalara satıldı.

karşıayaka eski huzurevi arazisi Haberi

karşıayaka eski huzurevi arazisi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'daki Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklüğündeki eski huzurevi arazisini satışa sundu. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karşıyaka Şemikler Mahallesi’nde daha önceki imar planlarında statüsü huzurevi olarak belirtilen, 20 Temmuz 2020 tarihindeki Resmi Gazete'de yayımlanan kararla “Özel sosyal tesis alanına” şeklinde değiştirilen 6 bin 84 metrekarelik arazinin satılacağını açıkladı. 

Statüsü değiştirilen 25386 ada, 1 parsel için Özelleştirme İdaresi tarafından daha önce yapılan plan değişikliği ile 1 emsal ve 5 kat hakkı verilmiş, arazinin de özelleştirme kapsamına adahil edildiği belirtilmişti. 

YATIRIMCILARA DUYURU' BAŞLIĞIYLA YAYIMLANDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imar planlarında “huzurevi arazisi” şeklinde belirtilen arazinin satışı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Yatırımcılara Duyuru” başlığı ile duyuruldu.