05 / 05 / 2024

karşıkaya

karşıkaya

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıvaka Belediyesi, son 1 yılda ilçe sınırlarındaki okullara toplam 2 milyon liralık yatırım yaptı.

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Dolar 30 lirayı bulacak! Ünlü ekonomist Tuna Kaya açıkladı! Türk Lirası ateşe atıldı

Doların Türk Lirası karşısındaki akıbeti son derece panik yaratırken, bir dolar öngörüsü de ünlü ekonomist Tuna Kaya’dan geldi. Kaya, doların 30 liraları bulacağını söylerken, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Depreme karşı en büyük önlem: Kentsel dönüşüm!

17 Ağustos depreminin 21. yıldönümü kapsamında konuşan ŞUA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya,kentsel dönüşümün planlı bir şekilde hayata geçirilmesi durumunda depreme karşı dayanıklı ve kaliteli yapıların oluşabileceğini söyledi.

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kayaşehir örnek daire!

 TOKİ Kayaşehir projesinde 605 konut kuralı olarak satışa çıkarılıyor. Projede kura çekilişi 25 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

TOKİ Kayaşehir 2018 fiyatları!

Toplu Konut Uygulamaları kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 605 adet konut kura yöntemi ile satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Kayaşehir 2018 fiyatları..

TOKİ Kayaşehir'deki 108 konut ve 10 iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini bugün açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ Kayaşehir 108 konut açık artırması yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projedeki 108 konut ve 10 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura çekilişi yapıldı!

TOKİ imzası ile Kayaşehir'de kura yöntemiyle satışa çıkarılın 1.892 konuttan 2+1 tipindeki dairelerin kura çekilişi bugün yapıldı. 1.023 adet 2+1 daire için 24 bin 146 kişi başvuru yaptı.

karşıkaya Haberi

karşıkaya

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıvaka Belediyesi, son 1 yılda ilçe sınıılarmdaki okullara toplam 2 milyon liralık yatırım yaptı. 22 okul: yolundan basketbol sahasına, tiyatro salonundan sınıflarına kadar telam ve onarımdan geçin İdi. eksikleri tamamlandı. 


Başkan Akpınar "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi bir eğitim imkânı sağlamak için hizmet etmeye dev anı edeceğiz" dedi. Yaklaşık Nıyıllık çalışmalar sonucunda, Fen İşleri. Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlükleri tarafından 22 okulun fiziki ve sosyal eksiklikleri giderildi. Eğitim kunımlarının ihtiyaana yönelik olarak yollan yapıldı, duvarları boyandı. bahçe ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi, tuvaletleri yenilendi, istinat duvaılan örüldü,spor alanları. basketbol sahaları elden geçirildi, çocuk ovun parkı ve zeminin kauçuk döşeme işleri yapıldı. Müışide Altınçubuk Ortaokulu. Kazım Dirik Ortaokulu ve TOKİ Kaışıvaka Belediye...