03 / 05 / 2024

karsın çehresi altyapı çalışmalarıyla değişiyor

karsın çehresi altyapı çalışmalarıyla değişiyor

Kars Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kars'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Tarım İl Müdürlüğü ve SGK 'ya giden yolda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle aralarındaki sıcak asfalt çalışm

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kars'ta çöken odanın enkazında kalan kadın yaşamını yitirdi!

Kars'ın Karakale köyünde yaşayan Mülkiye Bozkurt çöken odanın enkazında kalarak yaşamını yitirdi.

Kentsel dönüşümde altyapı şartı!

Üç büyük şehrimizin yüzde 60’ı kaçak, ruhsatsız ya da kötü yapılaşmadan oluşuyor. Bu yapılar kentsel dönüşümle yenileniyor. Ancak dönüşümde ise altyapı şartı aranması gerekiyor.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Mamak'ın çehresi değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başarılı işlere imza attığını açıkladı.

Kayseri Yahyalı'nın çehresi değişiyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yahyalı meydan düzenleme çalışmalarının temel atma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı’nın vitrini olacak bir projeyi ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

Meram Son Durak'ın çehresi teleferikle değişiyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin en önemli dinlenme ve turistik alanı olan Meram Son Durak’ta yapımı devam eden yeraltı otoparkı ve teleferik istasyonu inşaatını inceledi.

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

karsın çehresi altyapı çalışmalarıyla değişiyor Haberi

karsın çehresi altyapı çalışmalarıyla değişiyor

Kars Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yaptığı açıklamada, asfalt çalışmalarında şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi.

Asfalt çalışmalarıyla Kars'ın bütün yerleşim alanlarına hizmet ulaştırmayı amaçladıklarını belirten Karaçanta, "Kars'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Tarım İl Müdürlüğü ve SGK 'ya giden yolda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle aralarındaki sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor" dedi.Karaçanta, çalışmaları yerinde inceleyerek, birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimat...