13 / 05 / 2024

Karşıyaka anaokulu 2015

Karşıyaka anaokulu 2015

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu daha kazandırarak, bünyesindeki okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 6’ya çıkarıyor.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Karşıyaka Belediyesi'nden 3. anaokulu!

Karşıyaka Belediyesi, belediye bünyesinde 3'ncü anaokulunu da hizmete açtı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar yaptığı açıklamada "Kentimize bir eğitim yuvası daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Karşıyaka'ya iki anaokulu yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak.

Karşıyaka'ya iki yeni anaokulu geliyor!

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu daha kazandırarak, bünyesindeki okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 6’ya çıkarıyor.

Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

7 blok şeklinde yükselen Siesta Oxygen Evleri Soyak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 2015 yılı Aralık ayından teslim edilecek. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

Karşıyaka Siesta Oxygen ödemeleri!

Daire alanlarının 38 metrekareden başladığı projede toplam 288 adet daire yer alıyor. Projede daireler Aralık 2015'te teslim edilecek. Karşıyaka Siesta Oxygen ödemeleri kapsamında 36 ay vade farksız ödeme uygulanıyor.

Karşıyaka'ya 136 metrelik istinat duvarı yapıldı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 2015’in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı...

Karşıyaka Belediyesi'nin stratejik planı onaylandı!

Karşıyaka Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunda, 2015 - 2019 Stratejik Planı oylandı. Yapılması gereken ve öncelik verilen projelere hem CHP hem de AK Partili meclis üyeleri ‘evet’ oyu kullandı.

Karşıyaka Varyant görselleri!

Dairelerin teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanması planlanan Karşıyaka Varyant görselleri yayınlandı. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat ortaklığıyla yükselen projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor...

Karşıyaka Tower'da satışlar başladı!

Karşıyaka Tower Haziran 2015'te tamamlanıp teslim edilecek. 1+1 ve 3+1 daire konsepti bulunan proje, 20 katlı bir kule olma özelliği ile İzmir'in gözbebeği Karşıyaka'nın tam merkezinde bulunuyor

Karşıyaka Tower'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı!

İzka İnşaat, Karşıyaka'nın merkezindeki son parsellerden birinde inşa ettiği Karşıyaka Tower'da satışlara başladı. 1 +1 ve 3 +1 daire konsepti bulunan proje Haziran 2015'te tamamlanıp teslim edilecek...

Karşıyaka Tower'da yüzde 50 peşinat! Haziran 2015 teslim!

İZKA İnşaat tarafından Anadolu Caddesi'nin yanında inşa edilen 20 katlı Karşıyaka Tower evlerinde körfeze karşı terasta havuz keyfi sunuluyor. Proje ayrıca bölgenin 2 katlı yeraltı otoparkına sahip ilk yapısı olacak...

Karşıyaka anaokulu 2015 Haberi

Karşıyaka anaokulu 2015

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu daha kazandırarak, bünyesindeki okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 6’ya çıkarıyor.

Eğitim önem veren Karşıyaka Belediyesi, ilçeye iki yeni anaokulu daha kazandırıyor. Yeni Girne’de, Deniz Baykal Kültür Merkezi’ne taşınan Haberleşme Müzesi’nin yerine kurulacak olan anaokulu, 3 sınıfla 40 öğrenciye hizmet verecek. Mavişehir’deki anaokulunda ise, 6 sınıfta 75 öğrenci eğitim alacak. Eylül ayında açılışı yapılacak anaokullarında, çocukların sosyal ve zihinsel gelişimi için gerekli tüm donanıma sahip modern sınıfların yanı sıra, yaz ve kış bahçesi, uyku odası, televizyon odası, mutfak gibi bölümler de yer alacak.

3 ve 6 yaş arası çocuklara tam gün hizmet verecek anaokullarında, çocuk gelişimi uzmanı eğitmenler ve bakıcı annelerle birlikte, İngilizce, müzik ve beden eğitimi öğretmenleri de görev yapacak. Çocukların zihinsel, fiziksel ve...