24 / 05 / 2024

Karşıyaka Girne

Karşıyaka Girne

Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü.

Başdaş 15. şubesini Karşıyaka'da açtı!

Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

Karşıyaka Girne'de çok amaçlı salon açılıyor!

Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarında da hizmet verilecek.

Karşıyaka'ya iki anaokulu yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, jimnastik, fitness ve step gibi alternatif spor branşlarında hizmet verilecek.

İzmir Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu!

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Salondan 5 bin kişi faydalanacak.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu geliyor!

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı.

MSN Turizm Karşıyaka şubesi açıldı!

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.

İzka İnşaat Karşıyakalı futbolculara Karşıyaka Tower'dan daire verecek!

Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan Karşıyakalı Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e 2 daire verecek...

Azat Yeşil'den Karşıyakalı futbolculara İzka İnşaat Karşıyaka Tower'dan daire!

Karşıyaka, Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e ikinci Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan 2 lüks daire verecek.

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Tanfer Kemerli: Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Harita ve kadastro mühendisi Tanfer Kemerli, projelerinin hazır olduğunu belirterek, " Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz " dedi...

Karşıyaka Girne Haberi

Karşıyaka Girne

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz Haziran ayında Girne Kültürpark içerisinde temeli atılan çok amaçlı spor salonunun inşaatında son aşamaya geldi. Açık basketbol sahasının bulunduğu 470 metrekarelik alanda inşa edilen modern tesisin, önümüzdeki ay törenle hizmete gireceği öğrenildi. Salon, basketbol ve voleybolun yanı sıra, alternatif branşlara yönelik tesis ihtiyacına da yanıt verecek. Jimnastik, judo, fitness ve step başta olmak üzere, pek çok branşta sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacak olan tesisten, yılda ortalama 5 bin sporcu faydalanacağı ifade edildi.


Her yaşta ve her branşta sporu desteklemek ve yaygınlaştırmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızı, sadece popüler branşlarda değil, alternatif branşlarda da markalaştırmak hedefiyle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre içinde açılışını yapacağımız çok amaçlı salonumuz sayesinde, kentimize donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir...