05 / 05 / 2024

karşıyaka Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz projesi

karşıyaka Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz projesi

Anayasa Mahkemesi'nin belediyelerin yükseköğrenim öğrencilerine doğrudan burs ve kredi vermesine imkan sağlayan düzenlemeyi iptal etmesinin ardından, Karşıyaka Belediyesi Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza attı

Mamak Karşıyaka'ya dev piknik alanı geliyor!

İlçe sınırları içerisinde yeşil alan miktarını ve park sayısına her geçen yıl yenilerini ekleyen Mamak Belediyesi Karşıyaka Mahallesi’nde yeni bir park inşa ediyor.

Fenerium, Karşıyaka'da açıldı!

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Türkiye'nin her köşesindeki Fenerbahçeli taraftarlara ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, İzmir Karşıyaka'da yeni mağazasını hizmete açtı.

Kocaeli Karşıyaka'daki iş merkezi İmam Hatip Ortaokulu oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka kalıcı konutlarında bulunun iş merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülme çalışması tamamlandı. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip.

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’ni İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürme çalışmaları sürüyor. Her katında 637 metrekare alanı olan yapı toplamda 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Karşıyaka 360 projesinde çalışmalar devam ediyor!

İzmir'in uzun soluklu ve büyük hacimli konut projelerinden olan Yüksek Vadi, Karşıyaka 360 Projesi ile çalışmalarına devam ediyor. Dr. Faruk Güler, konut planlamasında her zaman daha çok yeşil alanlar hedeflediklerini açıkladı.

Çevrimiçi Karşıyaka Projesi başladı!

"Çevrimiçi Karşıyaka" ile kentteki sosyal, kültürel, turistik ve sanatsal değerlere; bütün kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri hakkında her türlü bilgiye; Karşıyaka'daki tüm organizasyon bilgilerine bir akıllı telefon aracılığıyla ulaşılabilecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz projesi hayata geçiyor!

Anayasa Mahkemesi'nin belediyelerin yükseköğrenim öğrencilerine doğrudan burs ve kredi vermesine imkan sağlayan düzenlemeyi iptal etmesinin ardından, Karşıyaka Belediyesi Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza attı

Karşıyaka Belediyesi, öğretmenlere deprem eğitimi verdi!

Karşıyaka Belediyesi, öğretmenlere deprem ve afet sonrası hayatta kalabilme eğitimi verdi. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Toplumun her kesimini bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için mücadele ediyoruz" dedi.

Karşıyaka Belediyesi fidan dikmeyene inşaat ruhsatı vermeyecek!

İzmir'de her evlenen çiftin bir fidan diktiği Mutluluk Ormanı'nı açan Karşıyaka Belediyesi, fidan dikmeyene ruhsat da vermeyecek. Her 25 metrekarelik inşaat alanı için bir fidan dikme şartı getirildi...

Karşıyaka Belediyesi Mutluluk Ormanı kurdu!

Daha yeşil bir Karşıyaka yaratma hayalini, yeni evlenen çiftlerin mutluluğu ile birleştiren Karşıyaka Belediyesi “Mutluluk Ormanı” kurdu. Bundan sonra her evlenen çift için bir ağaç dikilecek ve proje sonunda dev bir kent ormanı oluşturulacak.

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

karşıyaka Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz projesi Haberi

karşıyaka Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz projesi


CHP'nin açtığı dava sonucunda Anayasa Mahkemesi'nin belediyelerin yükseköğrenim öğrencilerine doğrudan burs ve kredi vermesine imkan sağlayan düzenlemeyi iptal etmesinin ardından, Karşıyaka Belediyesi Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza attı. "Karşıyaka'nın Filizlerini Geleceğe Hazırlıyoruz-Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz" projesiyle öğrenciler apartman sakinlerinin desteğiyle burs sahibi olacak. Proje kapsamında Atakent, Mavişehir ve Bostanlı semtleri pilot bölge olarak belirlendi. 150 apartman ve site yöneticileri ile birebir görüşmeler yapıldı ve projenin detayları anlatıldı. Belediyeye burs için başvuruda bulunan üniversite öğrencileri, objektif kriterlere göre değerlendirildi. Burs almaya hak kazanan öğrenciler, kısa süre içinde projeye ortak olan apartmanlar ile buluşturulacak. Apartman sakinleri, kendilerine emanet edilen öğrencilere 10 ay boyunca, ayda 300'er lira burs yardımı yapacak. Projeye katılan her bir apartmanın girişine "Bu Apartmanın Bir Öğrencisi...