07 / 05 / 2024

Karşıyaka istinat duvarı son hali

Karşıyaka istinat duvarı son hali

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 2015’in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı...

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Kağıthane'de çöken istinat duvarı yeniden inşa ediliyor!

Kağıthane Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle çöken istinat duvarını yeniden inşa ediyor. 

Keçiören'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü!

Keçiören’de, yoğun yağışın ardından yıkılan istinat duvarı, yanında bulunan binanın balkonlarını çökertti, bir evin salonu çamurla doldu. Apartman sakinleri, binanın yıkılma tehlikesine karşın evlerini boşalttı.

Kadıköy'de inşaat halindeki apartmanın istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Bakırköy'de istinat duvarı çöktü!

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu.

Karşıyaka'ya 136 metrelik istinat duvarı yapıldı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 2015’in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı...

Trabzon'da istinat duvarı evin üstüne çöktü!

Trabzon’da kar yağışının etkisiyle yıkılan istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. 4 katlı binanın arka kısmındaki odalarında şans eseri hiç kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

Mamak'ta istinat duvarı çöktü!

Son günlerde etkili olan kar yağışı Mamak’ın Boğaziçi Mahallesi Neşat Ertaş Caddesi’ndeki bir binanın istinat duvarının çökmesine neden oldu. Çöken duvar yan apartmana zarar verdi.

Ankara'da kar nedeniyle istinat duvarı çöktü!

Başkent’te, kar yağışının etkisiyle bir istinat duvarının çökmesi sonucu iki ev ve bir dükkan zarar gördü. Göçen istinat duvarının çevresinde bulunan dört bina tahliye edildi.

Karşıyaka Mavişehir imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Karşıyaka ilçesi, Mavişehir Mahallesinde, kıyı bandında deniz suyunun bölgeye dolmaması için yapılan “istinat duvarı (sedde) amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı...

Çakabey öğrencileri İZBAN Karşıyaka ile Alaybey istasyonları için seramik tasarladı!

İZBAN'ın Karşıyaka ile Alaybey istasyonları arasındaki rekreasyon alanında bulunan bir duvar için özel seramikler yapıldı. Çakabey öğrencileri 84 ayrı parçadan oluşan İzmir temalı seramik panosunu tek tek hazırladı...

Karşıyaka ve Göztepe statları 700 gün içinde tamamlanacak!

İzmir'de Karşıyaka ve Göztepe'de yaptırılacak statların ihaleleri yarın ve Çarşamba günü yapılacak İhale ilanına göre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer tesliminin yapılacağı statların 700 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.

Karşıyaka Nergiz imar planı için eylem yapıldı!

Haftalardır Karşıyaka Belediyesi' nin Nergiz Parkı alanına belediye hizmet binası ve otopark yapma girişimine karşı eylem ve etkinlik yapan halk yeni bir etkinlik daha düzenledi.

Karşıyaka istinat duvarı son hali Haberi

Karşıyaka istinat duvarı son hali

2015 yılı bütçesini 187 milyon lira olarak belirleyen ve en büyük payı altyapı çalışmalarına ayıran Karşıyaka Belediyesi, 2015 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Kültürel ve sosyal projelerin yanı sıra, altyapı çalışmalarına da önem veren belediye ekipleri, eş zamanlı olarak 17 mahallede bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Özellikle ilçenin yüksek mahallelerindeki heyelan ve kayma riskine karşı Yamanlar ve Cumhuriyet bölgelerine toplam 136 metrelik istinat duvarı yapıldı.


Su baskını ve taşma ihtimali bulunan bölgelerde ise, yol asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına hız verildi. Yapılan çalışmaların can ve mal güvenliğinin sağlanması adına önemli olduğu belirtildi. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar, mahalle halkının da beğenisini kazandı.

Karşıyaka’yı daha yaşanabilir ve konforlu bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakalıların yarınları,...