02 / 05 / 2024

Karşıyaka Nergiz imar planı için eylem yapıldı!

Karşıyaka Nergiz imar planı için eylem yapıldı!

Haftalardır Karşıyaka Belediyesi' nin Nergiz Parkı alanına belediye hizmet binası ve otopark yapma girişimine karşı eylem ve etkinlik yapan halk yeni bir etkinlik daha düzenledi.



KARŞIYAKA Belediyesinin Nergiz Parkı'nda yapmayı planladığı inşaat projesine karşı tepkiler sürüyor. Haftalardır Karşıyaka Belediyesinin Nergiz Parkı alanına belediye hizmet binası ve otopark yapma girişimine karşı eylem ve etkinlik yapan halk yeni bir etkinlik daha düzenledi. Fidanını, çiçeğini, süpürgeni ve boyanı al, parka bakım yapmaya gel" çağrısı yapıldı ve halk yoğun yağmura rağmen ilgi gösterdi. 


Çocuklarıyla yaşıtlarıyla parkta bir araya gelen vatandaşlar, yağmur nedeniyle sadece fidan dikebildi. Parkın süpürülmesi, temizlenmesi, boyası dökülmüş yerlerin boyanması ve çiçek dikilmesi için vatandaşlar, daha sonra tekrar bir araya gelecek. 


Vatandaşlar, Nergiz Parkı'nın imar planlarında belediye hizmet alanı olarak işlendiğini söyleyerek, imar planı değişikliği yapılmasını ve alanın park alanı olarak değiştirilmesi istedi.


Evrensel


Geri Dön