02 / 05 / 2024

Karşıyaka İzmir Opera Binası ihalesi nerede

Karşıyaka İzmir Opera Binası ihalesi nerede

İzmir Opera Binası ihalesinin kazananı belli oldu. Opera binasının yapım ihalesini Avusturyalı Waagner-Biro’nun da yer aldığı konsorsiyum kazandı.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daire!

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

Karşıyaka Opera Binası ihalesinin 1. aşaması tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karşıyaka’da kurulacak Türkiye'nin opera sanatına özel ilk binası için çıkılan yapım ihalesinin birinci aşaması tamamlandı.

Karşıyaka Opera Binası'nın ihalesi 15 Aralık'ta!

Karşıyaka Belediyesi’nin 2006’da gündeme getirdiği ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını Senem üstlendiği opera binasının ihalesi 15 Aralık’ta.

Fenerium, Karşıyaka'da açıldı!

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Türkiye'nin her köşesindeki Fenerbahçeli taraftarlara ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, İzmir Karşıyaka'da yeni mağazasını hizmete açtı.

İzmir Karşıyaka 360 teslimleri ne zaman?

Dairelerin körfez manzarasına cepheleri bulunan proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde yükseliyor. Projede satışlar Kasım ayının 15'inden sonra belirlenecek. Peki İzmir Karşıyaka 360 teslimleri ne zaman?

Karşıyaka Demirköprü bölgesi yeniden doğdu!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Karşıyaka Demirköprü'nün çehresi değişti!

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Karşıyaka Demirköprü imar planına uygun hale getirildi!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi'nin tasmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

İzmir Karşıyaka 360 iletişim!

Yüksek Vadi Evleri'nin etabı olarak yükselen proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa ediliyor. İzmir Karşıyaka 360 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 370 74 74 olarak belirlendi.

Karşıyaka Stadı'nı 2016'ya yetiştirmeyi hedefliyoruz!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçede stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Yalı Stadı inşa edilecek!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçe ' stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Ali Erten: Karşıyaka Stadı kulübün ekonomik geleceği!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Ali Erten, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yapılması planlanan stada ilişkin, "Bu, Karşıyaka Kulübü'nün 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük yatırımı, aynı zamanda bu kulübün ekonomik geleceği demek" dedi.

Karşıyaka İzmir Opera Binası ihalesi nerede Haberi

Karşıyaka İzmir Opera Binası ihalesi nerede

Türkiye’nin en iddialı sanat mekanı olacak opera binasının yapım ihalesini Sydney, Londra, Berlin ve Kopenhag opera binaları gibi dünya çapında işlere imza atan Avusturyalı Waagner-Biro’nun da yer aldığı konsorsiyum kazandı.


’Ulusal Mimari Yarışması’ ile belirlediği, mimarisi ve teknik donanımı ile Avrupa’daki sayılı örnekler arasında yer alacak yeni opera binası için gerçekleştirilen ihale İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sonuçlandırıldı.


İlk ihale geçen yılın Aralık ayında yapılmıştı ancak ihale Komisyonu’nun sunulan teklifleri geçerli bulmadığı ilk ihalenin ardından Nisan ayında ikinci kez ihaleye çıkıldı. 


Belgeleri tam ve uygun olan Çağdan Müh. Müt.San.ve Tic.A.Ş. & Waagner-Biro Austria Stage Systems AG Konsorsiyumu ihaleyi 429 milyon TL’lik teklifiyle kazandı. Yasal süreçlerin  tamamlanmasının ve yer tesliminin ardından Türkiye’nin ilk opera binasının yapımına başlanacak.


Avusturya firmasının en çok tanınan eserleri  arasında Sydney,...