18 / 05 / 2024

karşıyaka pazaryerleri yenileniyor mu

karşıyaka pazaryerleri yenileniyor mu

Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki 7 pazaryerinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Eksikleri yerinde inceleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar yaptığı açıklamada "Pazaryerlerinde gerekli düzenlemeleri yapacağız" dedi.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir Karşıyaka kentsel dönüşümle yenileniyor!

Ticari geçmişi 1970'li yıllara dayanan ve köklü bir aile şirketi olan Akalın İnşaat, Karşıyaka'yı kentsel dönüşümle yeniliyor. Akalın İnşaat, özellikle Karşıyaka bölgesinde gerçekleştirdiği projelerle İzmir'e değer katıyor.

Karşıyaka’da yollar yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarından bu yana yoğunlaşan asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarıyla hem kenti güzelleştirdi, hem de vatandaşların yaşamını kolaylaştırdı. İlçede ekiplerin çalışmaları sürüyor...

Karşıyaka Nergiz Parkı yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Karşıyaka Nergis Parkı yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Karşıyaka Nergis Parkı yenileniyor!

Karşıyaka ’daki yeşil oranını artırmak ve mevcut alanları korumak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

Karşıyaka sokakları yenileniyor!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, kentin farklı noktalarında yenileme çalışmaları başlatan Karşıyaka Belediyesi, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ’nden 220 bin adet mevsimlik çiçek aldı.

Karşıyaka Siesta O2'de 110 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Karşıyaka Siesta O2'de fiyatlar 110 bin liradan başlıyor. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan projede; çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center bulunuyor...

Karşıyaka Güneş Tarlası projesi için ilk kazma vuruldu!

Karşıyaka Belediyesi'nin Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı'nda yer alan "Güneş Tarlası" projesi için ilk kazma vuruldu. 2014 yılı Haziran ayı başlarında tamamlanması planlanan proje ile 493 KW'lık güneş enerjisi elde edilecek.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

karşıyaka pazaryerleri yenileniyor mu Haberi

karşıyaka pazaryerleri yenileniyor mu


Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki 7 pazaryerinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Eksikleri yerinde inceleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda alışveriş yapması için gerekli düzenlemeleri yapacağız" dedi.


Bu kapsamda pazaryerlerinin çatı ve zemin tadilatı yapılacak. Su kanalları ve mazgallar yenilenecek. Tezgah alanları onarılacak. Giriş-çıkışlar düzenlenecek ve engelli kullanımına uygun hale getirilecek.

Fiyat etiketleri, tartı işlemleri halkın isteği doğrultusunda düzenlenecek. Tezgahların kurulma ve kaldırılma saatleri yeniden belirlenecek. Zabıta denetimleri sıklaştırılacak. Pazaryerlerinden gelen yüksek sese karşı da tezgah alanlarının dış cepheleri ses panelleri ile kaplanacak.



Yeni...