20 / 05 / 2024

Karşıyaka ruhsat sorunu 2015

Karşıyaka ruhsat sorunu 2015

Karşıyaka Belediyesi, ilçede bulunan Örnekköy Sanayi Sıtesi'ndeki 200'ü aşkın iş yerinin 20 yıldır süren ruhsat sorununu çözdü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50'ye yakın iş yeri sahibi ruhsatlarına kavuştu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Basketbol Stadı ihaleyle satılacak!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı dün gerçekleştirilen mali genel kurulda konuştu. Büyükkarcı, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ruhsat işlemleri yapılacak ve ardından stat ihaleye çıkılacak.' dedi.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Karşıyaka Stadı'nın inşaat ruhsatı alınacak!

Karşıyaka Stadı için camianın yüreğine su serpen AK Partili Ayda Maç: ''İnşaat ruhsatını alıp Karşıyakalılar ile paylaşacağız'' diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka Stadı için ruhsat alınacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için ruhsat alınmaya çalışıyor. Yıkılan İlçe Stadı’nın yerine yapılacak 15 bin kişilik proje için çalışmalar yürütülüyor.

Karşıyaka Stadı'nın ruhsatı için başvuru yapıldı!

Karşıyaka’da 10 yıldır yapımına bir türlü başlanamayan stat için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı.

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

Karşıyaka'nın en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Türkiye’nin en yüksek katılımlarından birine sahip kent konseylerinden olan Karşıyaka Kent Konseyini, konseyin başkanı Selman Boyacıoğlu’ndan dinledik.

Karşıyaka Stadı için gözler ruhsat sürecinde!

Danıştay 13'üncü Dairesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 2 yeni stadın ihalesini iptal eden Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı bozmasından sonra gözler, ruhsat sürecine çevrildi.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nin yol sorunu çözüldü!

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde altyapı ve doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmadığı için köstebek yuvasına dönen yollarda asfaltlama çalışması başlatıldı.

Karşıyaka'da usulsüz ruhsat soruşturması!

Karşıyaka Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde çalışan bir personel, yetkisi ve imza hakkı olmamasına rağmen yetkililerin imzalarını taklit etti. Yaşanılanların fark edilmesinin ardından konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde kentsel dönüşüme gidilecek!

Tapu sorunu halledilmesinin ardından Karşıyaka’da kentsel dönüşüme gidilecek. Konu hakkında bilgi veren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Abdullah Butaku, “Mahallemizde tapu sorunu gideriliyor.

Karşıyaka ruhsat sorunu 2015 Haberi

Karşıyaka ruhsat sorunu 2015

Karşıyaka ilçesinde, Örnekköy Sanayi , Sitesi'ndeki 200 iş yerlerinin ruhsat problemi soİ runu çözüme kavuştu. 20 yıldır ruhsat alamayan 50 iş yeri sahibi, Karşıyaka Belediyesi'nin yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından inşaat ruhsatlarını aldı. Törenle ruhsatlarını alan esnaflar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür...