27 / 04 / 2024

Karşıyaka Basketbol Stadı ihaleyle satılacak!

Karşıyaka Basketbol Stadı ihaleyle satılacak!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı dün gerçekleştirilen mali genel kurulda konuştu. Büyükkarcı, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ruhsat işlemleri yapılacak ve ardından stat ihaleye çıkılacak.' dedi.



Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı dün gerçekleştirilen mali genel kurulda konuştu. Stadyum konusunda sıkı takip içinde olduklarını dile getiren Başkan Turgay Büyükkarcı, '51 kişinin açmış olduğu dava devam ediyor. Ancak güzel bir haber var. Bilir kişinin raporu bizim lehimize. Devam eden davaya bizim dışımızda diğer  İzmir  kulüpleri de müdahil oldu. Orman Bölge Müdürlüğü'nden oto park için alınan arsa belediye encümeninden onaylandı. Şimdi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ruhsat işlemleri yapılacak ve ardından stat ihaleye çıkılacak. Divan Başkanı Fatih Diniz ile Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile bayram sonrası toplantı yapacağız. Ardından Ankara'ya gidip işlerimizin hızlanması için ne gerekiyorsa yapacağız' dedi. 

Tesisleşmede büyük adım

Fanatik'te yer alan habere göre, kulübün geleceği için stat ve tesisleşmenin çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Büyükkarcı, 'Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde çalışmalara başladık. 30 odalı ve içinde sosyal alanlar olan alanlar yapıyoruz. Dört tane projeleri hazırlanmış tesis dosyamız var. Öncelik vermek istediğimiz yer 60 dönümlük Sasalı'da bulunan yer. Oraya 7 adet saha, ev içinde kamp merkezi bulunan bir tesis yapmayı arzu ediyoruz. Onunla ilgili de gerekli bakanlıklarla bayram sonrası temaslarımıza hız vereceğiz' şeklinde konuştu.

Muharrem Candaş Spor Salonu açıldı!

Bingöl sentetik saha aydınlatmaları yenilendi!


Geri Dön