06 / 05 / 2024

Karşıyaka Sanayi Sitesi nerede

Karşıyaka Sanayi Sitesi nerede

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Samsun Canik Gülsan Sanayi Sitesi'nin imar planı iptal edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Canik Gülsan Sanayi Sitesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesine karşı açılan davada imar planının iptal edilmesine karar verildi.

Ankara Kızılca Sanayi Sitesi imar planı askıda!

Ankara Kızılca Sanayi Sitesi ve Çevresine ilişkin 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Karşıyaka tramvay durağının uzatılmasına onay!

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Karşıyaka Mavişehir'de son bulan tramvay hattının Çiğli İZBAN İstasyonu, Katip Çelebi Üniversitesi ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne uzatılmasıyla ilgili ön projeyi onayladı.

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Karşıyaka Tramvayı'nın 2. etap hazırlıkları başladı!

İhale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan tramvayın Karşıyaka ayağında ikinci etap çalışmaları başladı. Buna göre Karşıyaka'da tramvay İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), Ata Sanayi ve Çiğli Devlet Hastanesi'ne uzatılacak.

Silivri Gümüşyaka'ya sanayi sitesi kuruluyor!

Esnafı tek çatı altında toplayacak Gümüşyaka Küçük Sanayi Sitesi projesini anlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, esnaf ile görüş alışverişinde bulundu.

Batman Marangozlar Kaynakçılar Sanayi Sitesi kapatılacak mı?

2001 yılında hizmete giren ancak bir türlü tam olarak faal hale gelemeyen Marangozlar Kaynakçılar Sanayi Sitesi esnafı, kapanma tehlikesi ile karşı karşıya.

Trabzon Karşıyaka Mahallesi’ne yeni park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen parkın yapımı tamamlandı. Toprak Sitesi önünde 700 m2 alan üzerine yapılan park mahallelileri mutlu etti.

Karşıyaka Sanayi Sitesi nerede Haberi

Karşıyaka Sanayi Sitesi nerede

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı. Törende konuşan Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Seyhan Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Doğan, projede, 90 bin metrekare arsaya 420 iş yeri yapılacağını ve 2017 yılı mayıs ayında hak sahiplerine teslim edileceğini belirterek, "Esnaf ve sanatkarlarımız için site çalışmasını Seyhan’da başlattık, Yüreğir’de devam ediyoruz. Bu siteleri yaparak, esnaf - sanatkarlarımızın mahalle ve sokak aralarında, kötü şartlarda çalışmaktan kurtarmayı amaçladık. İnşallah, yeni sitemizde esnaf - sanatkarlarımız çok daha temiz ve sağlıklı koşullarda, kendilerine yakışır ortamda çalışmalarını sürdürecekler" dedi. Yüreğir Belediye Başkan Vekili Burhan Ülger de, Başkan Mahmut Çelikcan’ın şehir dışında bulunması nedeniyle törene katılamadığını belirterek, sitenin esnaf sanatkarlara hayırlı uğurlu olmasını...