08 / 05 / 2024

karşıyaka şemikler mahallesinde satılık arsa

karşıyaka şemikler mahallesinde satılık arsa

İzmir Karşıyaka İlçesi Şemikler Mahallesinde yer alan 785 bin metrekare arsanın değeri 1 milyon 177 bin 500 TL olarak belirlendi. Arsa 30 Eylül 2013 tarihinde açık arttırma usulü ile satılacak...

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Karşıyaka'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 871 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Şemikler cami alanı imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi ‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan imar planı askıya çıktı...

Karşıyaka Atakent'teki gecekondu dönüşüme direniyor!

Karşıyaka Atakent mahallesinde dönüşmeyen tek gecekondu kaldı. Bir tarafta akıllı apartmanlar, diğer tarafta reklam panolarının arkasına gizlenmiş bir aile..

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Haliliye Karşıyaka'daki kaçak yapı yıkıldı!

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesinde tespit edilen kaçak çıkılan katın yıkımını gerçekleştirdi.

Karşıyaka Optimum için yıkımlar başladı!

Şemikler Carrefour'un yerinde inşa edilecek olan Optimum Karşıyaka için yıkımlar başladı. Rönesans imzası ile hayata geçirilecek olan proje 87 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

İzmir Karşıyaka Örnekköy'de dönüşüm toplantısı yapıldı!

İZKENDER Genel Başkanı İnş. Müh. Cem Şeker İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesinde Kentsel Dönüşüm alanında oturan vatandaşlarla bir araya geldi. Şeker, "Komşunuzdan habersiz imza atmayın, komşunuzu satmayın!" tavsiyesini yineledi.

karşıyaka şemikler mahallesinde satılık arsa Haberi

karşıyaka şemikler mahallesinde satılık arsa

İzmir Karşıyaka İlçesi Şemikler Mahallesinde yer alan 785 bin metrekare arsa 1 milyon 177 bin 500 TL'ye satılacak. Açık arttırma ile satılacak olan arsanın birinci satış günü 30 Eylül 2013, ikinci satış günü ise 25 Ekim 2013 olarak belirlendi.


İlanın detayları için