07 / 05 / 2024

Karşıyaka Stadının yapımına başlandı

Karşıyaka Stadının yapımına başlandı

Belediyelerin engellerine rağmen Karşıyaka Stadı'nın yapımı için start verildi. Mayıs başında yıkım başlıyor.Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak.

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye yapılacağını açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Karşıyaka Stadının yapımına başlandı Haberi

Karşıyaka Stadının yapımına başlandı

Belediyelerin engellerine rağmen Karşıyaka Stadı'nın yapımı için start verildi. Mayıs başında yıkım başlıyor. Karşıyaka İlçe Stadı'nın 15 bin kapasiteyle yenileme ihalesini alan Ali Acar İnşaat, hafta içinde kulübe yazı göndererek Yalı Tesisleri'nin 1 hafta içerisinde boşaltılmasını istedi. İnşaat firması ile görüşen kulüp yetkilileri hazırlıksız olduklarını, yıkımın ilk olarak stattan başlatılmasını, bu süre içerisinde idari binaları boşaltabilecekleri talebinde bulundu. İnşaat firması da kulübün isteğine olumlu yanıt verdi. Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak. İnşaat firması yetkilisi Hasan Çaboğlu olayı doğrularken, "Önümüzdeki hafta sonu yıkım başlıyor. Tribünlerin 1 haftada biter. Tribün yıkımını hallettikten sonra önümüz açılıyor. Tribünler yıkıldıktan sonra stadın temelini de atabiliriz. Tribünlerden sonra idari binalar boşaltılmış olursa onların yıkımına da geçeceğiz. Herhangi bir engel çıkmazsa...