05 / 05 / 2024

Karşıyaka stadyum projesi

Karşıyaka stadyum projesi

İzmir'den 1 otobüs Karadeniz iline giderken, taraftarlar havayolu ve karayoluyla münferit olarak maça gitti. Taraftarlar stat konusu yüzünden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na göndermede bulunarak "Engel olma Aziz ol" pankartı açtı.

Karşıyaka Belediyesi'nden stat için şartlı onay!

Karşıya meclisi stat alanının Spor Genel Müdürlüğü'ne şartlı onayını oy birliğiyle kabul etti. Böylece belediye alana ticari faaliyetler yapılmaksızın, sadece stat ve sosyal tesis inşası için kamu bedeli talep etmeden tahsis gerçekleşecek.

Karşıyakalılar Yalı'ya stadyum istiyor!

Karşıyaka'da yaşayan vatandaşlar, ilçede ihalesi de tamamlanan yeni stat projesinin gerçekleşmesini istiyor ve "Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Yalı'ya yapılacak stadyuma engel olmasına karşıyız" diyor

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Varyant Karşıyaka Plus ödeme kampanyası!

Varyant Karşıyaka Plus projesi Kumko Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirildi. Beş blok olarak planlanan projede 0,53'ten başlayan faizlerle ödeme yapılabiliyor...

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Bivalvia Residence satış ofisi!

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Bivalvia Residence projesi Biva Mimarlık tarafından denize 150 metre mesafede yer alıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları!

31 Temmuz'a kadar ödeme kampanyası sunulan Varyant Karşıyaka projesi İzmir Karşıyaka'da yükseliyor. Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları 800 bin TL'den başlıyor...

Varyant Karşıyaka ödeme kampanyası 2017!

2017 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Varyant Karşıyaka projesi 181 adet daireden meydana geliyor. İşte Varyant Karşıyaka ödeme kampanyası 2017...

İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün!

15 bin seyirci kapasiteli İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün yapılacak. İhale, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek..

Karşıyaka stadyum projesi Haberi

Karşıyaka stadyum projesi


İzmirli futbolseverler, Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılan iki stadın yapımını dava açarak engelleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na tepkisi bitmiyor.


İzmir'den 1 otobüs Karadeniz iline giderken, taraftarlar havayolu ve karayoluyla münferit olarak maça gitti. Taraftarlar stat konusu yüzünden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na göndermede bulunarak "Engel olma Aziz ol" pankartı açtı. 


Sürekli engel üretti 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın TOKİ ile yaptığı protokolle ihale edilen ve yapımına başlanan Karşıyaka ve Göztepe statlarına, çeşitli sebeplerle karşı çıkmış, bunu dava konusu yapmıştı. Büyükşehir Belediyesi, statların içindeki belediyeye ait parsellerin mülkiyet hakkı, trafik yoğunluğu, statların yapılacağı yerlerin doğal afette toplanma yeri olduğu gibi sebeplerle mahkemeye gitmişti. Ancak kamuoyundan gelen baskı, hatta tüm İzmir takımlarının taraftarların "stadımızı istiyoruz"...