03 / 05 / 2024

Karşıyaka Belediyesi'nden stat için şartlı onay!

Karşıyaka Belediyesi'nden stat için şartlı onay!

Karşıya meclisi stat alanının Spor Genel Müdürlüğü'ne şartlı onayını oy birliğiyle kabul etti. Böylece belediye alana ticari faaliyetler yapılmaksızın, sadece stat ve sosyal tesis inşası için kamu bedeli talep etmeden tahsis gerçekleşecek.




Karşıya meclisi stat alanının Spor Genel Müdürlüğü'ne şartlı onayını oy birliğiyle kabul etti. Böylece belediye alana ticari faaliyetler yapılmaksızın, sadece stat ve sosyal tesis inşası için kamu bedeli talep etmeden tahsis gerçekleşecek. Karşıyaka Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar belediyenin seçim günüden itibaren yaptığı faaliyetleri anlattı. Gündemin görüşülmesiyle 2 saat süren toplantıda Akpınar toplantının başında AK Partili Abdullah Mertoğlu'nun bir önceki mecliste sarf ettiği, "Karşıyaka Belediyesi olarak ne yapıyorsunuz? Haberimiz yok" sözlerini hatırlatarak, belediyenin çalışmalarını slayt gösterisiyle anlattı. 


"Karşıyakalılar ne zaman takdir gösterecek" 


AK Partili Mertoğlu ise, "Beni bugün onurlandırdınız. Siz de rahatladınız ben de rahatladım. Bilgilendirme için yaptığını açıklamalar herkesi mutlu etti. Karşıyaka'mız ödüller aldı. Ödül veren Avrupalılar Karşıyaka'yı çok iyi tanıyorlar demek ki 12 yıldız ödülü, aktif şehir ödülü verdiler. Ben merak ediyorum Karşıyaka halkı ne zaman ödül verecek? Bu halk ne zaman taktirlerini gösterecek?" dedi. 


Karşıyaka stadı onaylandı 


Oturumda Karşıyaka Stadı'nın inşa edileceği yerde bulunan belediye arsasının Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsisi oylandı. Meclis, ticari faaliyetler yapılmaksızın sadece stadyum ve sosyal tesis yapılması kaydıyla alanın müdürlüğe kamu bedeli olmaksızın devrini oy birliğiyle kabul etti.



Yeni Asır


Geri Dön