02 / 05 / 2024

Karşıyaka stat

Karşıyaka stat

Küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka’ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den stat desteği geldi. 

Karşıyaka Belediyesi'nden stat için şartlı onay!

Karşıya meclisi stat alanının Spor Genel Müdürlüğü'ne şartlı onayını oy birliğiyle kabul etti. Böylece belediye alana ticari faaliyetler yapılmaksızın, sadece stat ve sosyal tesis inşası için kamu bedeli talep etmeden tahsis gerçekleşecek.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Karşıyaka, stat için davayı bekliyor!

20 yıldır yeni stadının yapılmasını bekleyen Karşıyaka, Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de iptal edilen projede çevre sakinlerinin açtığı son davanın sonuçlanmasını bekliyor. Davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanması bekleniyor...

Karşıyaka Basketbol Stadı ihaleyle satılacak!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı dün gerçekleştirilen mali genel kurulda konuştu. Büyükkarcı, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ruhsat işlemleri yapılacak ve ardından stat ihaleye çıkılacak.' dedi.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

Karşıyaka'nın stat tepkisi!

20 yıldır umutla yeni statlarına kavuşmayı bekleyen Karşıyaka taraftarları, 1 Kasım’daki 106. kuruluş yıl dönümünde 10 bin kişiyle yürüyüş yaparak tepkilerini gösterecek.

Karşıyaka stat Haberi

Karşıyaka stat

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ligdeki iç saha maçlarını rakip üzerinde taraftar baskısını daha çok hissettirmek için Atatürk Stadı yerine Menemen İlçe Stadı’nda oynamayı isteyen Kaf Kaf’ta Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, Başkan Tahir Şahin’le bir görüşme sağladı. 

Tahir Şahin’in ilk etapta talebe olumsuz baktığı ancak Karşıyaka cephesinin ısrarı üzerine kurtuluş savaşında olan yeşil kırmızılıları geri çevirmediği öğrenildi. 

Öte yandan Başkan Tahir Şahin, Folkart Yapı’yla aralarında çıkan sponsorluk krizine açıklık getirdi. Şahin, “Stadımızı desteklerle tamamladık. İnşaat bitince de stadın işçilik parasını ödeyen Mustafa Koç İnşaat’ın formamızda adını kullandık. Karara saygılıyım. Karara kalmadan parayı ödeyebiliriz” dedi.