15 / 05 / 2024

Karşıyaka Stüdyo 35 satış

Karşıyaka Stüdyo 35 satış

Karşıyaka'da gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Katal İnşaat'ın son projesi 'Stüdyo 35' kısa sürede yoğun talep gördü. Projede satışların yüzde 55'i tamamlandı..

Stüdyo daireler tarihe karışıyor!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı ile ile stüdyo daireler tarihe karışıyor. Hakan Erilkun 1+1 ve 2+1 dairelerin fiyatlarında yüzde 10’un üzerinde değer artışı yaşanacağını söylüyor.

Stüdyo daire yasağına sektörden olumlu tepki!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, stüdyo dairelerin yapımını yasaklayan yönetmelik taslağını olumlu karşıladı.

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin kirasını ödeyemedi!

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Karşıyaka sokakları asfalt bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi 6244 sokak 2 aydır asfalt bekliyor. Alt yapı çalışmalarının ardından kaderine terkedilen sokaklarda kazılan yerlerin üstü kapatıldı. Ancak asfaltlanmadan bırakıldı.

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Toplam 100 adet daireden meydana gelen Stüdyo 35 projesi Katal İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı.

Stüdyo 24 projesinin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24 projesinin kesin kabulünün yapıldığını açıkladı.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo dairelerde deprem sigortası primi yüzde 37 arttı!

Zorunlu Deprem Sigortası asgari prim tutarı 25 liradan birinci derecede deprem bölgesinde 70, ikinci derecedeki deprem bölgesinde 60 liraya çıkarıldı. Böylece örneğin İstanbul’un kuzeyinde Sarıyer’deki 30 metrekarelik stüdyo dairelerin deprem sigortası pr

Karşıyaka Stadı'nın altyapı çalışmaları bitti!

Karşıyaka Spor Kulübü stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bitti, üst yapı aşamasına gelindi, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında.

Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait İzmir Karşıyaka'daki 18 bin 375 metrekare yüzölçümlü arsa 35 milyon 400 bin TL muhammen bedeli ile satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapılacak!

Gümüşhane Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapılacak olan yeni üst geçidin betonarme prefabrik yapıdan oluşacağını söyledi.

Karşıyaka Stüdyo 35 satış Haberi

Karşıyaka Stüdyo 35 satış
Karşıyaka'da gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Katal İnşaat'ın son projesi 'Stüdyo 35' kısa sürede yoğun talep gördü. Projenin yüzde 55'inin satıldığını dile getiren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "12 ay sonra teslim edeceğimiz projenin kalan dairelerini uygun kredi imkanlarıyla satışa sunuyoruz" dedi. 15 Kasım'da lansmana çıkan Stüdyo 35 projesi'nin 3 bin metrekarelik alanda hepsi 1+1 olan 100 adet daireden oluştuğunu belirten Şahin, "Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunuyoruz. Firmamız bu projesi ile hem yatırım hem de kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi ve metroya yürüme mesafesinde, anayola 50 metre uzaklıkta yer alan...