29 / 04 / 2024

karşıyaka varyant ne zaman teslim

karşıyaka varyant ne zaman teslim

İzmir Varyant Karşıyaka satılık daire fiyatları listesine göre konutlar 235 bin TL'den başlıyor.

Karşıyaka Varyant satılık!

Karşıyaka Varyant satılık konut fiyatları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Karşıyaka Varyant ne zaman teslim?

Karşıyaka Varyant ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. İzmir Varyant Karşıyaka Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 235 bin liradan başlıyor...

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Varyant Karşıyaka Plus telefon!

Varyant Karşıyaka Plus telefon numarası haberimizde bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İzmir'de Kumko Yapı imzasıyla hayata geçirildi. 

Varyant Karşıyaka Plus indirim 2018!

Varyant Karşıyaka Plus projesinde tapular hemen veriliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerde yüzde 25'e varan büyük indirim imkanı sağlanıyor. 

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Varyant Karşıyaka Plus kampanya 2018!

Varyant Karşıyaka Plus kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede tapular da hemen veriliyor. 

Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya! 

Satışların devam ettiği Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya başladı. Dairelerin hemen teslim edildiği projede tapular da hemen veriliyor...

karşıyaka varyant ne zaman teslim Haberi

karşıyaka varyant ne zaman teslim


Varyant Karşıyaka projesi lokasyon olarak İzmir'in Karşıyaka bölgesinde konumlandırılıyor. Komova İnşaat ve Kumko Yapı'nın ortaklığı ile yükselen İzmir Varyant Karşıyaka'da 132 daire bulunuyor.


Daire tiplerinin 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandığı Varyant Karşıyaka Evleri 8 bloktan meydana geliyor. İzmir Varyant Karşıya satılık daire fiyatlarının ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor.


Varyant Karşıyaka projesinin içinde kapalı otopark, squash, futbol sahası ve basketbol sahası gibi imkanlarda mevcut. Karşıya Varyant ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı cevabı veriliyor. İzmir Varyant Karşıyaka satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 235 bin TL'den başlıyor. 


Varyant Karşıya'da yer alan bloklar 3-6-14 ve 18 katlı tasarlandı. Varyant Karşıya satış fiyatları şöyle:


Varyant Karşıya satılık daire fiyatları:


2 oda 1 salon daireler 235 bin TL'den

3...