28 / 04 / 2024

karşıyakaya turizm master planı mı yapılacak

karşıyakaya turizm master planı mı yapılacak

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya geldi. 5 yıllık Turizm Master Planı için sona yaklaşıldı.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Abolfazlıkarızı ve Mılad Hematı ortaklığında kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Mouma tarafından kuruldu. 

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

karşıyakaya turizm master planı mı yapılacak Haberi

karşıyakaya turizm master planı mı yapılacak

Eğitim, kültür ve sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı. Uzman görüşleri doğrultusunda, Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak. 


Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, Şubat'ta imzalanan protokolle, Karşıyaka'nın 20152020 dönemini kapsayacak Turizm Master Plam'nı hazırlamak için işbirliği yapmış, zaman kaybedilmeden de teknik çalışmalar başlatılmıştı. Karşıyaka'nın turizm potansiyeli, mevcut durum ve yapılması gereken fiziki yatırımlar üzerinden yürütülen çalışmalara kentin farklı dinamikleri de dahil edildi. Plan hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen toplantıya; İzmir II Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Turizm Derneği, İZRO, İZKA, SKAL, ESİAD gibi kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Plan...