03 / 05 / 2024

karsu toki alt gelir 2020 başvuruları

karsu toki alt gelir 2020 başvuruları

Hatay Karsu alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 45 adet konut bulunuyor.

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu Mahallesi projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Hatay Karsu alt gelir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu 203 konut başvuruları başladı!

TOKİ, Hatay Altınözü Karsu Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel 45 adet konut, orta gelir grubuna özel 158 adet konut olmak üzere toplam 203 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlar 126 bin 449 TL'den başlıyor...

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Gümüşhane TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya TOKİ alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

karsu toki alt gelir 2020 başvuruları Haberi

karsu toki alt gelir 2020 başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu alt gelir grubu projesi satışa çıkarıldı. Toplam 45 adet konutun yer aldığı Hatay Karsu alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2020 haberimizde yer alıyor.

TOKİ Karsu alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunulan TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Son başvuru tarihinin 30 Haziran 2020 olarak belirlendiği TOKİ Karsu alt gelir projesinden yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Başvuru heyecanının başladığı Karsu TOKİ alt gelir projesi için en düşük konut bedeli 126 bin 449 TL, en yüksek konut bedeli 157 bin 46 TL olarak belirlendi.

Ödenecek taksit bedellerinin 15 bin 173 TL ile 31 bin...