30 / 04 / 2024

Kartal 2017 kentsel dönüşüm

Kartal 2017 kentsel dönüşüm

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Orhantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma töreninde Kartal'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Kartal'da 24 bina dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Kartal Belediyesi dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaları hızla yenilemeye devam ediyor. 5 kattan oluşan 24 binanın yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “8 buçuk yıldır Kartal’da yarım kalan inşaat yok” dedi.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Kartal'da kentsel dönüşüm ile 4 bin 60 yapı yıkıldı!

İstanbul Kartal Belediyesi, ilçe genelinde devam ettiği kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 4 bin 60 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde mahallelerde sürdürdüğü alt ve üst yapı yenilemesinin yanında, vatandaşlar için özellikle deprem anında can ve mal kaybına neden olabilecek binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.

Kartal’daki 3 katlı binaya riskli raporu verildi!

Kartal’daki Karlıktepe Mahallesi, Yurttaş Caddesi’nde bulunan 3 katlı binada oturanlar, şubat ayında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne başvuru yaptı.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Kartal Horizon 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal Horizon 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Manzara Adalar'ın 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO Kartal Manzara Adalar'ın 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Kartal 2017 kentsel dönüşüm Haberi

Kartal 2017 kentsel dönüşüm

7 bin 210 metrekarelik alanda toplam 186 daire ve 17 adet ticaret alanının olacağı sitenin temel atma töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Biz, kendimizi yenilemek, gelişen çağa uygun belediyecilik hizmeti vermek üzere çalışmalar yapıyoruz” diye bilgiler aktardı. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde 2009 yılından bu yana kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. ‘Deprem dönüşüm’ ve ‘Yerinde dönüşüm’ uygulamalarıyla Kartal Belediyesi ‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Kartallıların sağlıklı ve deprem güvenli konutlarda yaşamaları için sürdürdüğü çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda En Sitesi’nin temel atma töreni yapıldı. 


Kartal Orhantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ve eşi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi...