29 / 04 / 2024

kartal arazi emniyet müdürlüğü

kartal arazi emniyet müdürlüğü

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Kartal Emlak Müdürlüğü'nden 3 yıllığına kiralık 3 arazi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kartal Emlak Müdürlüğü, Kartal ve Şile'deki 3 araziyi kiralıyor...

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Trabzonspor'un Kartal'daki arazi sorunu çözüldü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

Kartal Wings'de metrekaresi 5 bin TL!

Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ve Türk inşaat şirketi Umran Yapı ortaklığı ile Kartal’da yapımına başlanan Kartal Wings projesinin tanıtım buluşması gerçekleştirildi. 186 milyon TL yatırım değeri olan proje 12 dönüm arazi üzerinde 3 blok olarak tasarlandı

Silivri Belediyesi'nin arazisi İlçe Emniyet Müdürlüğü için tahsis edildi!

Maliye hazinesine ait olan ve kültür merkezi yapılması için Silivri Belediyesi'ne tahsis edilen iki dönüm arazi, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bina yapılması için tahsis edildi.

Sungurlu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için arazi tahsis edildi!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için Ankara-Samsun Yolu Masatlık Mevkiinde bulunan 7 bin 692 metrekare olan arsanın tahsisi yapıldı.

Kadri Kartal, Otonomi projesini inceledi!

Ankara Vali’si Mehmet Kılıçlar ve Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Otonomi projesini ziyaret etti. Vali Kılıçlar, Otonomi’nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi.

DKY İnşaat, DKY Kartal'ı 220 milyon dolar yatırımla satışa çıkardı!

DKY İnşaat, 220 milyon dolar yatırım değerine sahip DKY Kartal projesini satışa sundu. İçerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan proje 21 bin 600 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek.

Kartal Manzara Adalar Residence!

Toplam 975 tane konutun yer aldığı Kartal Manzara Adalar Residence İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Proje 313 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

kartal arazi emniyet müdürlüğü Haberi

kartal arazi emniyet müdürlüğü

Kartal İlçe Müftülüğü, belediye seçimlerinden yaklaşık iki buçuk ay önce, 14 Ocak 2019'da, İstanbul Büyükşehir Belediye'sine (İBB) başvurarak Emniyet Müdürlüğü’ne tahsisli, 10377 ada, 362 No’lu parselle ilgili imar planı değişikliği talep etti. Arazinin 3 bin 600 metrekarelik kısmının, cami alanı olarak planlanması için Müftülüğün yaptığı plan değişikliği teklifi, 12 Eylül 2019'da İBB Meclisi’nde oybirliği ile onaylanmıştı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; fakat bu plan değişikliğine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Milli Emlak Daire Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü itiraz etti. Plan değişikliğine yapılan itirazlar İBB Meclisi’nin ekim ayı toplantılarında değerlendirildi.

ÖZEL HAREKAT VE ÇEVİK KUVVET İÇİN YERLEŞKE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kendilerine tahsisli olan ve hala kendileri tarafından kullanılan arazinin imar planlarının değiştirilmesine karşı yaptığı itirazda özetle şu görüşlere yer verildi:

“Taşınmaz üzerinde 45 bin personelimize...