27 / 04 / 2024

kartal belediyesi akıllı bina çalışmaları

kartal belediyesi akıllı bina çalışmaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kartal Belediyesi'nin akıllı binası açılış için gün sayıyor!

Kartal Belediyesi'nin yeni hizmet binası çevresinde yol düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.Kartal Belediyesi'nin yeni yapılan akıllı binası ile belediyenin üç ayrı noktada hizmet vermesi sona erecek...

Toplu taşımada yenilik! Akıllı otobüs dönemi başlıyor!

HAVELSAN ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaya konulan "Akıllı Ulaşım Projesi" ile birlikte görüntü işleme teknikleri kullanılıp daha konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti sunulmuş olacak. İşte detaylar…

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi Esenler'de Mehmet Tevfik Göksu, Zekeriya Çoştu, Yunus Kurt ve Esenler Belediyesi ortaklığında kuruldu.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi kuruldu!

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Shadı Khoja tarafından kuruldu.

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

İBB'den akıllı şehir uygulamaları ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) akıllı şehir uygulamaları için ihaleye gerçekleştirecek. Muhammen bedeli 5 milyon 519 bin 875 TL olarak belirlenen ihale 10 Şubat tarihinde yapılacak.

İBB Akıllı Şehir Uygulamaları için ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) akıllı şehir uygulamaları için ihaleye çıkıyor. İhale, yaklaşık 1.500 kilometre uzunluğundaki 300 adet haberleşme tesisini kapsıyor...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Turkcell ve Huawei'den Samsun'da akıllı şehir için işbirliği!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

İZSU için akıllı bina yapılacak!

İzmir Belediyesi, İZSU için Halkapınar Su Fabrikası sahasına yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Akıllı bina konseptiyle hayata geçecek projenin ihalesi bu ay yapılacak.

kartal belediyesi akıllı bina çalışmaları Haberi

kartal belediyesi akıllı bina çalışmaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, kadınlara ve çocuklara yönelik öncü çalışmalarıyla, şeffaf, katılımcı, denetlenebilir bir yönetim anlayışıyla güzel bir şehirde yaşaması için başladığı hizmet yolculuğumuzda birlik ve beraberlikten güç alarak yol kat ediyor. İlçedeki akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Kartal Belediyesi'nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:
Temiz ve sürdürülebilir enerji çalışmaları kapsamında; gelişmiş teknolojiler kullanarak hayat verdiğimiz ödüllü projelerimizle hem çevreye hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.

Bu çalışmalarımız ile belediyemizin tüm hizmet binalarının mekanik, elektrik, zayıf akım ve otomasyon sistemlerinin bakım ve onarımlarını kendi bünyemizdeki uzman personel tarafından sağlayarak 2 yılda önemli ölçüde tasarruf elde ettik.

Belediye hizmet binalarımızın tüm elektrik tüketimlerini enerji izleme sistemi ile kontrol ederek, gereksiz enerji tüketimini önledik, sistemlerin efektif çalışmasını sağlayarak...