04 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi altın karınca ödülü

Kartal Belediyesi altın karınca ödülü

Kartal Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'nde kültür sanat dalında ödüle layık görüldü.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeyi sürdürüyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 14 haftada 2.619.122,94 lira ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alana 2.1 milyon TL ödedi!

Başkan Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 3 ayda 2 milyon 115 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi.

Kartal Belediyesi tapusuna alana 1.5 milyon TL ödedi!

“Tapusuz ikameti çözeceğim” sözü vererek yola çıkan Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürüyor. Kartal Belediyesi son 2 ay içerisinde toplamda 1 milyon 544 bin 455,32 TL ödedi...

Kartal Belediyesi'nden Kartal Stadı açıklaması!

Kartal Belediyesi; bazı basın yayın organlarındaki Kartalspor’un Kartal Stadı’nda riskli şartlarda antrenman yaptığı yönündeki haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.   

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 496 bin TL ödedi!

Vatandaşın yüzünü güldürmeye devam eden Kartal Belediyesi, tapusunu alan vatandaşlara 496 bin TL ödedi!

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Belediyesi altın karınca ödülü Haberi

Kartal Belediyesi altın karınca ödülü


Marmara Belediyeler Birliği tarafından Beşiktaş Conrad İstanbul Bosphorus Hotel'de düzenlenen 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini buldu. Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü tarafından çekim, kurgu ve montajı yapılıp yarışmaya gönderilen ‘Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’ çalışması kültür ve sanat dalında ödüle layık görüldü.


Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon gibi kategorilerin bulunduğu yarışmada Kartal Belediyesi, Kültür ve Sanat dalında ‘En İyi Sosyal Proje’ ödülünü aldı. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Belediye Meclis Üyeleri; Yusuf Altay, Efrayim Deveci ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ödülü İstanbul Büyükşehir Belediye...