12 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi çalışmaları

Kartal Belediyesi çalışmaları

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Belediyesi altyapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yağmursuyu-ızgara temizlikleri, asfalt yama ve kaplama, bordür ve kaldırım çalışmaları başta olmak üzere alt ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Kartal'da enkaz kaldırma ve arama çalışmaları sona erdi!

Kartal'da 14 kişinin yaralandığı, 21 kişinin hayatını kaybettiği binanın enkaz kaldırma ve arama çalışmaları tamamlandı. Binanın etrafındaki riskli binanında yıkımı sona erdi.

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor!

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altında kimsenin kalmamasının ardından, enkaz kaldırma çalışmaları sabah saatlerinde de aralıksız sürüyor. 

Kartal'daki binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da 6 Şubat Çarşamba günü çöken binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kartal'da çöken binada kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da çöken binada yürütülen arama kurtarma çalışmaları, UMKE ile JAK ekiplerinin de desteğiyle devam ediyor...

Kartal'da çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor!

İstanbul'un Kartal ilçesinde dün çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar 3 kişinin cansız bedenine ulaşılan enkazdan yaralı kurtarılan 13 kişi hastanede tedavi ediliyor.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kartal Belediyesi çalışmaları Haberi

Kartal Belediyesi çalışmaları

Kartal’ın 20 mahallesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda geçtiğimiz ay boyunca yol bakım faaliyetlerine, asfaltlama çalışmalarından, altyapı çalışmalarına ve pek çok farklı alanda hizmetlerini sürdürdü.

2 bin158 metrekare kilittaşı, bin 213 metre bordür yapıldı 

Kartal Belediyesi teknik personelinin yerinde yaptığı tespit ve değerlendirmeler sonucu aciliyet durumları dikkate alınıp programlanarak Yol Yapım Amirliğine bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz ay, muhtelif cadde ve sokaklarda bin 213 metre yol bordürü ve 112 adet ağaç dibi bordürü döşemesi yapıldı. Yapılan tamir ve tadilat ile yol açma ve benzeri çalışmalardan dolayı ortaya çıkan bin 266 metreküp moloz ve hafriyat toplandı. Yeni açılan ya da var olan yolların tamir ve bakımı için toplam 409 metreküp bypass, stabilize ve mıcır serildi. Bozulan ya da tamiri gereken kaldırımların...