17 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi çalıştay

Kartal Belediyesi çalıştay

KARTAL Belediyesi, çalışanların bilgi ve becerilerini arttırmak, iş verimini üst düzeye çıkarmaya yönelik çalışmalar için kurum içi eğitim vermeye devam ediyor..

Arazi Yönetimi ve Arazi Kullanım Planlaması Çalıştayı başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent ve kırsaldaki arazilerin verimli kullanılmasına yönelik çalıştay başlattı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

Kanal İstanbul Çalıştayı'nda neler konuşuldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen Kanal İstanbul Çalıştayı'nda bilim insanları, Kanal İstanbul'un depremi tetikleme ihtimalini konuştu...

İstanbul Deprem Çalıştayı bugün başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması için yapılan uluslararası Deprem Çalıştayı bugün başlıyor.

İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması amacıyla uluslararası katılımcıların da yer alacağı "İstanbul Deprem Çalıştayı" gerçekleştiriyor.

Van'da deprem çalıştayı düzenlendi!

Van Büyükşehir Belediyesi, depremin 7’nci yıl dönümü sebebiyle ’Deprem Çalıştayı’ düzenledi.

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı başladı!

AFAD ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, doğal ve insan kaynaklı afetlere karşı yapılan hazırlıkların ele alınacağı "İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı" başladı.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Bursa'da Yeni İmar Yönetmeliği çalıştayı düzenlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin, “Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” hakkında Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesinde çalışan teknik personelin bilgilendirilmesi için çalıştay gerçekleştirildi. 

4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Marmara Depremi'nin 18. yılında düzenlenen "4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı" sona erdi.

Kartal Belediyesi, Hamburg'taki dönüşümü inceledi!

Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Almanya’nın Hamburg kentini ziyaret etti. 29 kişilik heyet şehirdeki dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Protokol Yönetimi ve İmar Kanunu Çalıştayı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Protokol Yönetimi ve İmar Kanunu Çalıştayı gerçekleşti. Toplantı Bolu’da bir otelde düzenlendi.

Kartal Belediyesi çalıştay Haberi

Kartal Belediyesi çalıştay

KARTAL Belediyesi, çalışanların bilgi ve becerilerini arttırmak, iş verimini üst düzeye çıkarmaya yönelik çalışmalar için kurum içi eğitim vermeye devam ediyor. 

Kartal Belediyesi insan Kaynaklan ve Eğilim Müdürlüğü tarafından Kartal Belediyesi Büyükada Tesisleri'nde belediye çalışanlarına imar mevzuatı eğitimi...