12 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi eczacıbaşı arsası

Kartal Belediyesi eczacıbaşı arsası

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeyi sürdürüyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 14 haftada 2.619.122,94 lira ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alana 2.1 milyon TL ödedi!

Başkan Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 3 ayda 2 milyon 115 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 574 bin ödedi!

Kartal Belediyesi 1 ayda toplam 574 bin 799 TL tapı ödemesi yaptı. Belediye Başkanı Öz, "Tapusuz ikameti çözeceğim" sözü vererek yola çıkmıştı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Kartal Belediyesi'nden bir ilk!

Bir kamu kurumu olarak Kartal Belediyesi, Türkiye’ye de ilk kez ‘Deprem Erken Uyarı ve Gerçek Zamanlı Yapı Sağlığı İzleme Sistemi’ni kullanmaya başladı.

Kartal Belediyesi eczacıbaşı arsası Haberi

Kartal Belediyesi eczacıbaşı arsası

Kartal Belediyesi, resmi internet sitesi üzerinden Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Kartal Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
Bilindiği gibi ilçemizde geçmiş yıllarda ‘kurban satış alanı’ olarak İş Bankası’na ait Kartal Otopazarı hizmet vermekteydi. Daha sonra, etrafında yerleşim yeri olmayan Eczaşıbaşı’na ait arazi kullanıldı. TOKİ-Emlak Konut-DAP yapılaşması ve Yunus Mahallesi’nde yerleşim alanının olması nedeniyle buradan da vazgeçilmiş olup 2017 yılında Kaymakamlık ile birlikte Aydos’tan bir alan, bundan böyle kurban alanı olarak kullanılmak üzere Milli Emlak’tan istendi. Uygun görülmemesi üzerine 2017’ye mahsus o yıl, Mutlu Akü’ye ait olan alan, kurban kesim alanı olarak tahsis edildi. 

Çevresel faktörler ve yerleşim yoğunluğunu göz önünde bulundurarak Kartal merkezi içerisinde kurban satış ve kesim alanının olmaması gerektiği düşüncesindeyiz. Dini vecibelerimizin de yerine...