17 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi mahalle toplantıları başladı mı

Kartal Belediyesi mahalle toplantıları başladı mı

Kartal Belediyesi ilçedeki 20 mahalleyi vatandaş ile birlikte yönetmek amacıyla mahalle toplantılarına başladı. Pilot mahalle olarak belirlenen Yakacık Yeni Mahalle’de başlatılan çalışmalar önümüzdeki günlerde tüm mahallelerde yaygınlaştırılacak.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Kartal Belediyesi'nden çöken bina açıklaması!

Kartal Belediyesi, Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak'ta meydana gelen bina çökmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeyi sürdürüyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 14 haftada 2.619.122,94 lira ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alana 2.1 milyon TL ödedi!

Başkan Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 3 ayda 2 milyon 115 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 1.9 milyon TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara son 10 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 1 milyon 944 bin 820,13 TL ödeme yaptı.  

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 1.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara son 9 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 1.636.404,49 lira ödedi.

Kartal Belediyesi mahalle toplantıları başladı mı Haberi

Kartal Belediyesi mahalle toplantıları başladı mı


Kartallı vatandaşların mahallelerinde yaşadıkları sorunları, birlikte çözümlemek ve mahallenin geleceğini birlikte oluşturmak hedefi ile ilk toplantı Yakacık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yakacık Yeni Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların katıldığı toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Kent Konseyi Başkanı İrfan Kurtuluş ve Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş, Kartal Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Burcu Yurttutan katıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda vatandaş katılımının önemine dikkat çekildi. 


Toplantıda mahalle sakinleri sıkıntılarını paylaşarak şikayet, talep, dilek, görüş ve önerilerini aktardılar. Kartal Belediyesi Strateji Müdürlüğü’nün kayıt altına aldığı talep, şikayet ve öneriler düzenlenen toplantıda 2 bölüm halinde konuşuldu. 


Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt da bazı konularda görüşlerini dile getirerek her iki mahallenin sakinlerine bilgi verdi ve toplantının en önemli amacının Kartal’ı birlikte yönetmek olduğunu söyledi....