21 / 05 / 2024

Kartal Beton Boru

Kartal Beton Boru

Beton boru sektöründeki faaliyetlerine yeni alanlar eklemeyi planlayan Kartal Beton Boru, çalışmalarına başladı. Firma, önümüzdeki dönemde üretim kapasitesini ve ürün çeşidini artırmak için gerekli yatırımları yapmayı planlıyor.

84 dairelik sitede korkutan tablo: Çatlak kolonlar, dökülen beton parçaları ve çürüyen demirler tedirgin ediyor!

İstanbul Kartal’da 84 dairenin bulunduğu 3 bloklu sitenin kolonlarında oluşan çatlaklar, çürüyen demirler ve dökülen beton parçaları sitede yaşayanları tedirgin ediyor.

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

Toroz Turizm Otelcilik ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toroz Turizm Otelcilik ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Toroz tarafından kuruldu.

Kartal'daki binanın çökmesinin ana nedeni: Beton kalitesi!

Kartal'da çöken bina iddianamesinin detayları ortaya çıktı Binanın yıkılmasının ana nedeninin 'Beton kalitesi' olduğu kaydedildi.

MASKİ'nin 13.5 milyon TL'lik fabrika inşaatı yarılandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen beton boru ve kilit parke taş üretimi fabrikasında imalatları yarılandı..

Kartal Park 34 projesinde 60 ay 0 faiz imkanı! Yaşam başladı!

Demir Yapı Organizasyon, Hak Yapı, İsmail Demirtaş Beton tarafından hayata geçirilen Park 34 projesi Kartal'da yükseliyor. 60 ay 0 faiz imkanının sunulduğu projede yaşam başladı.

Kartal Park 34'te 60 ay 0 faiz imkanı!

Demir Yapı Organizasyon, Hak Yapı, İsmail Demirtaş Beton tarafından hayata geçirilen Kartal Park 34'te 60 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Ekin Vizyon Yapı Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Vizyon Yapı Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Umut Peker tarafından 100 bin TL sermaye ile Kartal’da kuruldu.

İzmir Urla Airai antik kent sit alanına boru döşendi!

İzmir Urla’da Airai antik kentinin bulunduğu 1. derece arkeolojik sit alanının ortasına beton boru döşediler.

Pendik'te bulunan beton şantiyesi göçtü!

İstanbul Pendik'te bulunan hazır beton şantiyesindeki kum silosu, bir kamyonun çarpmasıyla yıkıldı. Kartal Çavuşbaşı Mahallesi'nde bulunan şantiyede 2 işçi tonlarca kumun altında kaldı. İşçileri kurtarmak için olay yerine itfaiye ve ambulans gönderildi.

Kartal'da istinat duvarı çöktü!

Kartal Kordonboyu Mahallesi Atalar mevkisindeki tren istasyonu inşaat alanında, hafriyat ve boru döşeme çalışmalarının yapıldığı esnada, istinat duvarı çöktü. Bir kişi hayatını kaybetti.

Prosand Kum Madencilik Hazır Beton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prosand Kum Madencilik Hazır Beton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mavlyuda Rejepova ve Emre Mutafçıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Mahallesi'nde kuruldu.

Kartal Beton Boru yatırımda Çorlu tesisine ağırlık verecek!

Beton boru sektöründeki faaliyetlerine yeni alanlar eklemeyi planlayan Kartal Beton Boru, çalışmalarına başladı. Firma, önümüzdeki dönemde üretim kapasitesini ve ürün çeşidini artırmak için gerekli yatırımları yapmayı planlıyor.

Kartal Beton Boru Haberi

Kartal Beton Boru

Beton boru sektöründeki faaliyetlerine yeni alanlar eklemeyi planlayan Kartal Beton Boru, çalışmalarına başladı. Firma, önümüzdeki dönemde üretim kapasitesini ve ürün çeşidini artırmak için gerekli yatırımları yapmayı planlıyor. Sektörde 28 yılı geride bıraktıklarına değinen Kartal Beton Boru firma Genel Müdürü Dursun Karabacak, "İstanbul ve Tekirdağ'da bulunan iki fabrikamız ile sektördeki faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu tesislerde 20 kişiye istihdam sağlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda yapacağmıız yatırımlarla bu sayıyı artıracağız" dedi. Yatırım planları ile ilgili olarak bilgi veren Karabacak, şöyle devam etti: "İstanbul'daki üretim tesislerinde ürün portföyümüz daha geniş. Yatırımlarımızı, öz sermayemizi kullanarak yapıyoruz. 2011 yılında Tekirdağ bölgesindeki potansiyeli fark ettik ve 3 milyon liralık yatırım yaptık. 

Tekirdağ'da fabrika açtık. Altyapı ve üst yapıda kullanılan beton borulardan, inşaat alanında kullanılan diğer tüm ürünlere kadar birçok...