27 / 04 / 2024

kartal cazibe merkezi mi olacak

kartal cazibe merkezi mi olacak

Kartal’ı Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi haline getirmek için çalıştıklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’ı marka haline getireceğiz” dedi.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

İstanbul yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirme misyonuyla yola çıkılan İstanbul Yatırım Ajansı hakkında konuştu. İmamoğlu, "Bizim ortaya koyduğumuz bu gelişim modelini yakalamak isteyenler aramıza katılsınlar, geç kalmasınlar" dedi...

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Keçiören cazibe merkezi olacak!

Keçiören’in yeniden cazibe merkezi olması için kolları sıvayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören’in marka değerini güçlendirmek ve yıldızını yine parlatmak için hızlı bir şekilde dört koldan çalışıyoruz" dedi. 

Zonguldak cazibe merkezi haline gelecek!

Zonguldak'ta, Kent Meydanı Projesi ile lavuar alanı da dahil olmak üzere yaklaşık 120 bin metrekarelik alanda, kentin tarihsel belleği ön planda tutularak inşa edilecek olan sosyal donatılarla bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal araba kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da yükselen  Daire Kartal'da konut fiyatları 299 bin TL'den başlıyor..

kartal cazibe merkezi mi olacak Haberi

kartal cazibe merkezi mi olacak

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Başkan Altınok Öz, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile birlikte Kartal Ankara Caddesi, Çavuşoğlu, Yunus, Topselvi, Yalı ve Hürriyet Mahallesi’ni gezerek vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çarşı esnafıyla da sohbet etti. Başkan Öz, esnafın sıkıntılarının kısa sürede giderilmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Halkın arasından geldiğini ifade eden Başkan Öz, vatandaşların sıkıntılarını yerinde gidip gördüğünü ve sorunlarını anladığını belirterek, “Her Sabah erken kalkarım. Kartal’ı dolaşır, insanlar için yapılan çalışmaları sahada yerinde incelerim. Bu tür ziyaretler her bakımdan yapmış olduğumuz hizmetlerin halk ve esnaf tarafından nasıl değerlendirildiği konusunda bize yol gösterici oluyor. Ben halkın arasından...