29 / 04 / 2024

Kartal Dağ Mühendislik

Kartal Dağ Mühendislik

Konya'daki yeni projesi Floraşehir’in inşaatına başlayan Dağ Mühendislik, 36 bin 500 metrekarelik alana sahip projeyi, önümüzdeki yıl teslim etmeyi hedefliyor.

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kartal tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak...

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Şener     Kahya tarafından Fatih'te kuruldu.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Dağ Mühendislik Avrupa turuna kaldığı yerden devam ediyor!

Geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliğine imza atan Dağ Mühendislik, bu sefer de başarılı tanım organizasyonlarını 10 Mart’ta da Stockholm’e taşıyacak..

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla!

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Fiyatların 385 bin TL'den başladığı projede 84 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Dağ Mühendislik Avrupa turuna Köln ile devam etti!

Dağ Mühendislik, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik tanıtım organizasyonlarını sürdürüyor. Tual Adalar ve Tual Bahçekent projeleri gurbetçilerden yoğun ilgi görüyor...

Kartal Dağ Mühendislik Haberi

Kartal Dağ Mühendislik

Şirket, İstanbul’da da yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Faaliyetlerini 23 yıldır sürdürdüklerini anlatan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Şirketimiz 1992 yılında üç kardeş tarafından kuruldu. Kaliteyi her zaman ön planda tutuyoruz” dedi. “Hayata geçirdiğimiz 7 binin üzerinde inşaat projesiyle ülke ekonomisine katma değer sağladık''açıklamasını yapan Dağ, “Proje üretirken her zaman tüm ayrıntılara dikkat ettik. Lokasyon ve zamanında teslim inşaat konusunda çok önemli” diye konuştu. 



“Flora Şehir projemiz ile Konya’nın siluetini değiştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullanan Dağ, “Özel olarak tasarlanan bahçe katları ve teras katları projenin önemli sürprizlerinden. 50 ve 70 metrekarelik alanlardan oluşan kat bahçelerimiz Konya için bir ilk. Projede 334 daire yer alıyor. Bir yıl sonra teslimatı sağlayacağız. Ayrıca konutlarımızda kullanım kolaylığına, rahatlığına, çevre duyarlılığına da önem...