29 / 04 / 2024

kartal Demirli Akyaka

kartal Demirli Akyaka

Yoğun ilgi gören Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor. Proje Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor!

Yoğun ilgi gören Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor. Proje Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Kartal Demirli Kule teslim tarihi!

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Kartal Demirli Kule teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim!

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim bilgilerinin detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Demirli Kule projesi Kartal'da yükseliyor.

Kartal Demirli Kule satış tarihi!

Kartal Demirli Kule satış tarihi 2015 yılının son çeyreğinde olarak planlandı.Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Demirli Yapı Demirli Kule Kartal Projesi!

Demirli Yapı Demirli Kule Kartal Projesi'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede satışlar 2015'in son çeyreğinde başlayacak.

Demirli Kule Kartal projesi 2015'in son çeyreğinde satışta!

Demirli Yapı'nın Anadolu Yakası Kartal'daki projesi olan Demirli Kule Kartal projesine 2015 yılının son çeyreğinde başlanacak. Projede teslimler ise inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak.

My Dream Kartal iletişim bilgileri!

Demirli Yapı tarafından hayata geçirilecek olan yeni proje olan My Dream Kartal Yakacık Ayazma'da yükseliyor. My Dream Kartal iletişim bilgileri detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

Kartal My Dream görselleri!

Demirli Yapı'nın yeni projesi My Dream Kartal Yakacık'ta inşa edilecek. Ön talep sürecinin başladığı projede lansman döneminde özel indirimler sunulacak. İşte Kartal My Dream görselleri!

Demirli Yapı My Dream Kartal'da ön talep süreci başladı!

Kartal'da hayata geçirilecek Demirli Yapı My Dream projesinde ön talep süreci başladı. Lansmana özel indirimlerin sunulacağı Demirli Yapı My Dream projesinde satışların ne zaman başlayacağı ise belirlenmedi.

MTF Demirli İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTF Demirli İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Demirli, Telat Demirli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Demirli Yapı Twinstar Yakacık iletişim!

Demirli Yapı Twinstar Yakacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor olan Twinstar Yakacık projesinde ev fiyatları 230 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kartal Twinstar Yakacık fiyatları! 225 bin TL!

Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Twinstar Yakacık fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da konut teslimlerinin Haziran 2015' te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

kartal Demirli Akyaka Haberi

kartal Demirli Akyaka

Demirli Akyaka projesi yoğun ilgi görüyor. Demirli Akyaka projesi Mülayim Sokak. Yakacık/Kartal adresine yükseliyor.   Konumu itibari ile, İstanbul’da yağmurun toprakla buluştuğu yegane Aydos Ormanı yakasında, Adalar ile güzelleşen muhteşem deniz manzarasıyla, Demirli Akyaka sakinlerinin doğa ile arasına başka hiçbir şey girmiyor.


Demirli Akyaka projesi 5+1 çatı dubleksleri, 4+1 bahçe dubleksi ve orta katlar, 5+2 villalardan oluşmaktadır. Demirli Akyaka projesi Toplam 22 adet deniz manzaralı villa ve dairelerden oluşmaktadır.  8 adet bahçe dubleks, 4 adet çatı dubleks ve 4 adet 4+1 ara kat ve 6 villa bulunmaktadır. Her villanın kendine ait havuzu, müstakil bahçesi, kapalı otoparkı ve asansörü bulunmaktadır. Manzarası kapanmayacak  olan bir yükseltide konumlandırılmıştır.


Yeşil alan ve sosyal tesisler toplam proje alanının %70’ine konumlandırılmış. Her yaşa, her yaşantıya uygun, özgürce...