03 / 05 / 2024

kartal eczacıbaşı kentsel dönüşüm

kartal eczacıbaşı kentsel dönüşüm

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor!

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor. Royal Garden Yakacık projesinde 200 konut olacak...

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

kartal eczacıbaşı kentsel dönüşüm Haberi

kartal eczacıbaşı kentsel dönüşüm

Kartal Belediyesi’nin depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için başlattığı “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” kapsamında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Eczacıbaşı Sitesi'nde yıkım başladı

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları çerçevesinde Orhantepe Mahallesi Kampyolu Caddesi’nde yer alan 12 bin 540 ada 2 parsel üzerine kurulu 5’er kattan oluşan 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'nde dönüşümün ilk adımı için yıkım başladı. 

“Dönüşüm konusunda bakanlık bizi örnek gösteriyor”

Yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, törende önemli açıklamalarda bulundu. Öz, ,“Türkiye’de kentsel dönüşümü Kartal Belediyesi’nden daha başarılı yapan bir belediye yok. Bu konuda hiç mütevazı olamayız. Bakanlık da bizi örnek gösteriyor. Bu noktaya...