13 / 05 / 2024

kartal eczacıbaşı

kartal eczacıbaşı

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Emlak Konut Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 12 arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO portföyünde bulunan İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde yer alan toplam 12 adet arsayı 7 Ocak'ta açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

kartal eczacıbaşı Haberi

kartal eczacıbaşı

Kartal Belediyesi, resmi internet sitesi üzerinden Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Kartal Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
Bilindiği gibi ilçemizde geçmiş yıllarda ‘kurban satış alanı’ olarak İş Bankası’na ait Kartal Otopazarı hizmet vermekteydi. Daha sonra, etrafında yerleşim yeri olmayan Eczaşıbaşı’na ait arazi kullanıldı. TOKİ-Emlak Konut-DAP yapılaşması ve Yunus Mahallesi’nde yerleşim alanının olması nedeniyle buradan da vazgeçilmiş olup 2017 yılında Kaymakamlık ile birlikte Aydos’tan bir alan, bundan böyle kurban alanı olarak kullanılmak üzere Milli Emlak’tan istendi. Uygun görülmemesi üzerine 2017’ye mahsus o yıl, Mutlu Akü’ye ait olan alan, kurban kesim alanı olarak tahsis edildi. 

Çevresel faktörler ve yerleşim yoğunluğunu göz önünde bulundurarak Kartal merkezi içerisinde kurban satış ve kesim alanının olmaması gerektiği düşüncesindeyiz. Dini vecibelerimizin de yerine...