18 / 05 / 2024

Kartal elektrik kesintileri 25 ekim 2014

Kartal elektrik kesintileri 25 ekim 2014

25 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da 14 ilçeye elektrik verilemeyecek!

BEDAŞ her gün İstanbul’da yaşayanlar için güncel elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme yapıyor. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 7 Ekim (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

27 Mayıs cumartesi İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ tarafından etkilenecek ilçeler açıklandı!

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü BEDAŞ, İstanbul'da planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak ilçe ve mahalleleri duyurdu.

Seçim günü elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ yarın elektrikleri kesecek mi? İşte BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 14 Mayıs 2023 gününde planlı elektrik kesintisi olacak mı? İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Son dakika...

Pera Hırdavat Kağıt Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Hırdavat Kağıt Elektrik Anonim Şirketi KArtal'da Mete Toksoylu tarafından kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Aksez Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksez Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Bircan Kartal tarafından kuruldu.

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

Otomotiv üretimi duracak mı? Araba alacaklar dikkat!

Otomotiv sektörü uzmanı gazeteci Emre Özpeynirci, bütün otomotiv fabrikalarında bu hafta üretimin duracağını iddia etti. Özpeynirci, "Türkiye’deki tüm otomotiv fabrikaları bu hafta içerisinde açıklanan doğalgaz kaynaklı elektrik kesintileri ve devam eden tedarik problemleri nedeniyle üretimlerine ar

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Pegasi Sular Elektrik Üretim İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pegasi Sular Elektrik Üretim İnşaat Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Atar tarafından kuruldu.

Akarcalı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarcalı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  400 bin TL sermaye bedeli  ile Yunus Soylu tarafından kuruldu.

Kartal elektrik kesintileri 25 ekim 2014 Haberi

Kartal elektrik kesintileri 25 ekim 2014


25 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.


Yapılan açıklama şu şekilde;

İstanbul’un Kartal İlçesine 09:00-12:00 saatleri arasında 7084 TM’de Trafo Değişimi yapılması nedeniyle Esentepe Mahallesi,Güney Yanyol,Tavsatmaz Sanayi Sitesi ve Benzinci, Erdoğan Sokak,Emniyet Müdürlüğü, E-5 Kenarı Jaguar Oto,Toyota-SA  ve  civarına enerji...