02 / 05 / 2024

kartal gayrimenkul yatırımı

kartal gayrimenkul yatırımı

Kartal-Pendik-Tavşantepe metro hattı pazartesi günü hizmete girdi. Söz konusu metro hattı, Kartal'ın geleceğine bir yıldız daha eklerken, bölgedeki gayrimenkul yatırımlarının da çapını genişletecek...

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erten tarafından kuruldu.

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal'da İbrahim Kalkışım tarafından kuruldu.

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Ahmet Ulutaş, Kazım Yurdakul ve Erol Balcı ortaklığında kuruldu!

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da inan Berber tarafından kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Uparazzi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Uparazzi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şenyer tarafından kuruldu.

Özsef Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsef Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Özaydın ve Ramazan Özaydın ortaklığında kuruldu.

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

Tgm Trend Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tgm Trend Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da Muhammed Aydın tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Matt Internatıonal Mimarlık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Internatıonal Mimarlık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Metin Ercan ve Aykut Böyüker ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

kartal gayrimenkul yatırımı Haberi

kartal gayrimenkul yatırımı


Kartal-Pendik-Tavşantepe metro hattı pazartesi günü hizmete girdi. Söz konusu metro hattı, Kartal'ın geleceğine bir yıldız daha eklerken, bölgedeki gayrimenkul yatırımlarının da çapını genişletecek.


4.5 kilometre uzunluğundaki yeni metro hattının açılışı daha sonra yapılacak. İhalesi 6 Mart 2013'de gerçekleştirilen çift hatlı metro, Yakacık (Adnan Kahveci), Pendik ve Kaynarca (Tavşantepe) olmak üzere 3 istasyondan oluşuyor.


Mesa'dan Dap Yapı'ya kadar birçok şirkete ait projelerin üretim ve satışının sürdüğü gözlendiği bölgede ortalama metrekare fiyatları 5 bin 500 lira seviyesine kadar ulaşıyor. Bölgede sahil kesiminde metrekare fiyatları 9 bin TL'ye kadar yükseldi. İşte bölgenin dikkat çeken projeleri:



1-)Rota Mavi


Rota Mavi Kartal projesi 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Arkon İnşaat’ın sahibi Murat Kalsın, Ferhat Kalsın ve Serhat Kalsın’ın girişimiyle kurulan APG İnşaat Yatırım tarafından hayata...