06 / 05 / 2024

kartal İstmarina ödül

kartal İstmarina ödül

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Kartal'daki dönüşüm konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'daki dönüşüm kapsamında da yıl sonuna kadar hak sahibi vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Kartal'da satılık konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da satılın konutların fiyatları 320 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. Bölgedeki konutların geri dönüş süresi 23 yıl.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Kartal'da dönüşüm çok hızlı yürüyor!

İstanbul’un bir ucundaki Kartal, son dönemlerde dönüşüm projeleriyle gündemde. Peki ilçe nasıl bir değişime uğruyor, neler yapılıyor? İşte bu soruları, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e sorduk.

DKY Kartal, En İyi Pazarlama Kampanyası ödülünü kazandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Sign of the City Awards 2015' ödülleri sahiplerini buldu. DKY İnşaat'ın ‘DKY Kartal' projesi ‘En İyi Pazarlama Kampanyası' ödülünü kazandı.

Kartal'da dönüşüm kapsamında Sahil Sitesi yıkılıyor!

Kartal Belediyesi, “Deprem ve yerinde dönüşüm” çalışmaları kapsamında Kordonboyu Mahallesi’nde bulunan Sahil Sitesi’nin yıkımına başladı. Yıkım töreninde konuşan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’da dönüşümün önünde engel yok" dedi.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

kartal İstmarina ödül Haberi

kartal İstmarina ödül

DAP Yapı, İstMarina projesi ile Londra’da gerçekleştirilen European Property Awards’de “Avrupa’nın En İyi Projesi” seçilirken, 8 farklı proje ile 15 dalda ödül kazanmıştı. “Avrupa’nın En İyi Projesi” ödülü ile Dubai’de düzenlenen International Property Awards’e katılan İstMarina, Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkelerinin ödüllü projelerini geride bıraktı. DAP Yapı, Türkiye’den ödül alan tek firma oldu.


Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, dünya çapında kazanılan ödüllerin uzun süren detaylı çalışmalarını ve hayallerinin birer ürünü olduğunu belirterek, “Ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyor geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyoruz. İstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ödül ile sorumluluğumuz bir kat daha arttı”...