17 / 05 / 2024

kartal iz tetra üstünevler

kartal iz tetra üstünevler

İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen İz Tetra Üstünevler projesinde tüm dairelerin satışları tamamlandı...

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Kartal'da 17 metruk bina yıkılacak!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yaptığı açıklamada “Yaptığımız incelemeler sonrasında Kaymakamlık ve Belediyemizin işbirliğiyle bu binaların yıkım kararını daha önce vermiştik. Bu kapsamda 17 metruk binanın daha yıkımını gerçekleştireceğiz" dedi

Kartal İz Park ofis fiyatları!

Kartal İz Park ofis fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.

Kartal’da meydan projeleri devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Öz, Ceviz Meydanı projesinin ihalesi yapıldığını belirterek, “Kartal’da meydan projelerimize devam edeceğiz" dedi

Altınok Öz: Kartal'ı marka haline getireceğiz!

Kartal'ı Anadolu Yakası'nın cazibeli ve daha güzel bir merkez haline getirmek için çalıştıklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz,"Kartal'ı marka haline getireceğiz" dedi.

Altınok Öz: Kartal’ı marka haline getireceğiz!

Kartal’ı Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi haline getirmek için çalıştıklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’ı marka haline getireceğiz” dedi.

Altınok Öz: Kartal’ı marka yapacağız!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz "Bizim bütün planlarımız, Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi olacak bir yapıya kavuşturmaktır. Kartal sınırlarını aştı. Kartal’ı marka haline getireceğiz.” dedi.

Kartal-Kaynarca Metro hattının test sürüşü yıl sonunda başlıyor!

Çalışmalarında sona yaklaşılan Kartal-Kaynarca Metro inşaatında incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: “Yılsonuna doğru vagonları indirip test sürüşlerinin yapılacağını hep birlikte göreceğiz.” dedi.

Kartal depreme hazırlanıyor!

Kartal'da deprem riskine karşı toplamda 4 bin 5 bağımsız bölüm yıkıldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, "Depremi birlikte yeneceğiz" diyerek, kentsel dönüşüm çalışmalarını titizlikle devam ettireceklerini söyledi

İz Park Kartal adres!

İz Park Kartal adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 4 blok halinde yükselen İz Park projesi 15 katlı 2 ofis bloğu ve ofis ihtiyaçları için 2 ve 5 katlı 2 blok olarak tasarlandı.

İz Park Kartal iletişim!

İz Park Kartal iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 4 blok halinde yükselen İz Park projesi 15 katlı 2 ofis bloğu ve ofis ihtiyaçları için 2 ve 5 katlı 2 blok olarak tasarlandı.

İz Park Kartal nerede?

İz Park Kartal nerede sorusunun yanıtı Pegagaz Sokak No:6 Soğanlık Kartal olarak belirlendi. Projede yer alan bloklar 2 ofis, 2 ofis ihtiyaçları olarak 2'ye ayrılıyor.

kartal iz tetra üstünevler Haberi

kartal iz tetra üstünevler

İz Yapı imzası taşıyan Tetra İz Üstünevler projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Projenin inşaatına 2009 yılında başlandı. İz Tetra Kartal Üstünevler'de yaşam başladı. 


15 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan Kartal İz Tetra Üstünevler projesinde dairelerin alanları 106 metrekare 2+1 salon, 143 metrekare 3+1 salon, 175 metrekare 4+1 salon ve 195 metrekare 5+1 olarak tasarlandı.


11 dönüm alan üzerinde inşa edilen Yakacık İz Tetra Evleri'nde tüm konutların satışları gerçekleşti. Proje Yakacık'ta konumlanıyor.


Yapımı 2012 yılı içinde tamamlanan İstanbul İz Tetra Üstünevler projesinde; yüzme havuzu, kapalı otopark ve  çocuk oyun parkı yer alıyor.



0216 671 07 02

www.izyapigroup.com

Merve...