02 / 05 / 2024

Kartal Karlıktepe

Kartal Karlıktepe

Kartal Belediyesi insan odaklı deprem dönüşüm anlayışını ilçe genelinde hayata geçiriyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün “halkla birlikte planlama” prensibiyle başlattığı yerinde dönüşüm hane sahipleri ve ilçe halkı tarafından destekleniyor

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal’daki 3 katlı binaya riskli raporu verildi!

Kartal’daki Karlıktepe Mahallesi, Yurttaş Caddesi’nde bulunan 3 katlı binada oturanlar, şubat ayında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne başvuru yaptı.

Manzara Adalar güncel fiyat 2017!

İstanbul Kartal Yakacık'ta Karlıktepe Mahallesi'nde yükselen  Manzara Adalar  projesinde 60 ay vade farksız ödeme avantajı bulunuyor.  İşte Manzara Adalar güncel fiyat 2017...

Karlıktepe Manzara Adalar fiyat listesi!

Karlıktepe Manzara Adalar fiyat listesi 437 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Manzara Adalar projesi İş GYO imzası taşıyor...

Manzara Adalar Kartal'da 120 ay 0.45 faiz imkanı!

6 blok şeklinde yükselen Manzara Adalar  Kartal projesinde 975 bağımsız birim, ofis ve dükkanlar bulunuyor. Proje İstanbul Kartal'a bağlı Karlıktepe Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kartal Royal Garden evleri güncel fiyatlar 2017!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal'ın Karlıktepe Mahallesi'nde inşa edilen Royal Garden Kartal projesi, 22 katlı iki blokta 374 konuttan oluşuyor. Royal Garden Kartal evleri güncel fiyatları 2017...

Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de son durum!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal’daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal yıl sonunda teslim edilecek!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Kartal Saklıvadi Konakları'nda 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KARTAL ve PENDİK ilçelerinin birleşim noktasında,E-5 pendik kavşağına ve metro istasyonuna sadece birkaç dakika mesafede yer alan SAKLIVADİ KONAKLARI hem yaşam kalitesi hemde yatırımcısına kazandırdığı yüksek karlılıkla yüz güldürdü..

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıddık Sobay tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Manzara Adalar Karlıktepe fiyatlar!

Manzara Adalar Karlıktepe fiyatları 351 bin 250 TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar projesinde daireler 2018'in ilk çeyreğinde teslim edilmeye başlıyor...

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Şan ve Sedat Demir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Özsöğüt Sokak'ta kuruldu.

Kartal Karlıktepe'de metruk binalar yıkıldı!

Kartal Belediyesi, Karlıktepe Mahallesi Başkomutan Caddesi'nde bulunan ve uzunzamandan beri boş olan iki metruk bina ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Tehlike arz eden binalar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kartal Karlıktepe Haberi

Kartal Karlıktepe

Kartal’ın birçok mahallesinde süren dönüşüm, halkın yaşam alanından kopartılmadan, ilçe çeperlerine sürgün edilmeden gerçekleşiyor. Son olarak Karlıktepe Mahallesi’nde bulunan beş katlı binada dönüşüm gerçekleşti. 16 Mayıs 2013 tarihinde KARYAPSAN A.Ş tarafından risk analizi yapılan binanın, “yıkım gerekliliği kararı” İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nden Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne iletildi. Tapuda hak sahibi olan on bir kişiye yapılan yıkım kararı bildirimi sonrasında Ağustos ayı içerisinde ilçede genelinde deprem dönüşüm çalışmaları kapsamında bina tamamen yıkıldı.

Başkan Öz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “kentsel dönüşümün sadece mekânsal dönüşümün adı olmanın ötesinde taşıdığı sorumluluk önemlidir. Bu anlamda halkımızın barınma hakkı kadar hayati olan birincil ihtiyaçlarını, insanca yaşam koşullarıyla desteklemekten yana politikalar hayata geçirilmelidir. İnsan odaklı dönüşüm anlayışı, deprem korkusu olmadan, insanların...