01 / 05 / 2024

Kartal Kart hizmeti

Kartal Kart hizmeti

Kartallı vatandaşların sağlık ve belediye hizmetlerinden daha sistemli bir şekilde yararlanabilmesi amacıyla Kartal Belediyesi ve İş Bankası işbirliğiyle tasarlanan Kartal Kart, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Kartal'daki enkazdan çıkan Azra bahçeli yeni ev istiyor!

Kartal’da çöken bina altından 20 saat sonra çıkartılan Azra Havva Tekgöz ilk kez babasına konuştu. Tekgöz , ''Güzel bir bahçemiz olsun. Havuzlu bir evimiz olsun'' dedi.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Kartal Belediyesi'nden imar mevzuatı eğitimi!

Kartal Belediyesi, ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak adına belirli aralıklarla verdiği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

İzmir'de kentkart krizi!

İzmir’de 16 yıldır elektronik temassız akıllı kart hizmeti sunan Kentkart şirketinin ocakta yapılan ihaleyi kaybetmesinin ardından merakla beklenen geçiş süreci sancılı başladı. İşte kentte yaşananlar...

İlhan Kartal, Cuma İçten'i ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş nin Diyarbakır ilinde yönetim hizmeti sunduğu Çöl Güzeli ve Üç Kuyular Sitelerini ziyaret eden Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten tarafından ağırlandı.

Kartal Kart düzenlenen törenle sahiplerine verildi!

Kartallı vatandaşların sağlık ve belediye hizmetlerinden daha sistemli bir şekilde yararlanabilmesi amacıyla Kartal Belediyesi ve İş Bankası işbirliğiyle tasarlanan Kartal Kart, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Kartürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Kartal tarafından 4 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 27 Haziran'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fil Yokuşu Sokak'ta kuruldu.

Altınok Öz ‘Kartal Kart’ projesini tanıttı!

Kartal’da yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerinden ve anlaşmalı üye iş yerlerinin indirim ve avantajlarından yararlanacağı ‘Kartal Kart’ projesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından imzalandı...

Kartal Soğanlık yeraltı otoparkı imar planı askıda!

Kartal Soğanlık Mahallesi, 2373 ada, 23, 25, 310 ve 316 parsellerin bir kısmının Zeminaltı Katlı Otopark Alanı'na alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkartıldı. İşte o plan..

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'dan yeni yıl mesajı!

Yönetim Hizmeti Danışmanlığı ve Müşavirliği Şirketi olarak 1997 yılından beri Türkiye’de kurulan ilk profesyonel site yönetim hizmetleri veren şirketi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'dan yeni yıl mesajı...

Kartal'daki Cevizli Tekel Fabrikası'ndan saray çıktı!

İstanbul Kartal'da, Cevizli Tekel Fabrikası'ndaki tarihi kalıntılar gün yüzüne çıkartılıyor. Erken Bizans dönemine ait olan Brias Sarayı'nın kalıntılarının bulunduğu kazı alanı, Kartal Belediyesi'nce medyaya tanıtıldı

İBB Kartal ve Esenlerde 344 konuta danışman arıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Esenler Turgutreis Mahallesine yaptıracağı 280 konut ile Kartal Yunus Mahallesine yaptıracağı 64 konuta altyapı ve çevre düzenlemesi danışmanlık hizmeti alacak

Kartal Kart hizmeti Haberi

Kartal Kart hizmeti

Kartal Belediyesi ve İş Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen, sosyal tesisler, sağlık hizmetleri ve belediyecilik hizmetlerinin daha rahat yürütüleceği Kartal Kart, sahiplerine verilmeye başlandı. Kartal Belediyesinin yeni hizmet binasındaki Meclis salonunda yapılan teslim törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcıları ve Kartal Kart'ı teslim alacak vatandaşlar katıldı. Kartların dağıtımı öncesinde sinevizyon gösterimiyle Kartal Kart hakkında bilgi sunuldu. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Kart'ı vatandaşlara kendi elleriyle verdi. Kartal Kart'ın dağıtım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Kart sayesinde Kartallıların, belediyenin hizmetlerinden kolaylıkla faydalanabileceğini dile getirdi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, "2009 yılında seçim bildirgesi yazdım. 


Eskilerin deyimiyle manifesto.. Bu ne demek? Seçildiğim takdirde şunları yapacağım demektir. Yapamadığımız bir iş vardı. O...