05 / 05 / 2024

Kartal-Kaynarca Metro Hattı huzurevi istasyonu

Kartal-Kaynarca Metro Hattı huzurevi istasyonu

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada “Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattını 86 milyon Avroluk kredi sözleşmesiyle start veriyoruz." dedi.

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı başladı!

Geçtiğimiz Mart ayında ihalesi gerçekleştirilen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları başladı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı imar planı tadilatı askıda!

Kaynarca ( Tavşantepe ) Metro Hattı ve ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Daha önce ertelenen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi 3 Mart’ta gerçekleşti. Kaynarca-Tuzla ve Pendik Merkez-Kaynarca Hatları olmak üzere iki ayrı güzergâhtan oluşan hat 12 kilometre uzunluğunda olacak.

Kartal-Kaynarca Metrosu'nun elektrik işlerini Orge Elektrik yapacak!

Orge Elektrik, 4,5 kilometre uzunluğundaki Kartal-Kaynarca Metro güzergahında 3 istasyonda 5 trafo merkezinde 34,5 kilovolt şalt sistemi kurdu.

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılışı yarın!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı ile birlikte Pendik'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Kaynarca - Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi 20 Ocak'ta!

İBB tarafından inşa edilecek Kaynarca - Tuzla Metro Hattının ihalesi ise 20 Ocak’ta yapılacak. Toplam uzunluğu 12 kilometre olarak planlanan hatta 8 durak olacak.

Kartal-Kaynarca Metro Hattı huzurevi istasyonu Haberi

Kartal-Kaynarca Metro Hattı huzurevi istasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna (2611 ada 3-4-27-28 parsellerin bir kısmı ve bir kısım kadastral boşluk) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16 Aralık 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.  1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16 Aralık 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği 20 Şubat 2018 tarihinde askıdan inecek.


İmar planı değişikliği için