03 / 05 / 2024

Kartal Koçtaş açıldı mı

Kartal Koçtaş açıldı mı

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

Ege Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ege Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Wh İnternational Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Wh İnternational Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta açıldı. 

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

Kartal Koçtaş yeniden hizmete açıldı!

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Avrasya Kent Fuarı TÜYAP'ta açıldı!

Bu yıl ilk kez REED TÜYAP bünyesinde geleceğin güvenli, ulaşılabilir ve daha sıcak şehirlerini kurma hedefiyle düzenlenen "Avrasya Kent Fuarı", TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta açıldı.

Ankagross ilk şubesini Mamak’ta açtı!

Yaşadığı büyük değişim ve dönüşümle birlikte cazibe merkezi haline gelen Mamak’a işadamlarının ilgisi her geçen gün artıyor. Altunbilek Mağazacılık zincirine yeni bir soluk getiren Ankagross’un ilk mağazası Mamak’ta açıldı.

San Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Kartal 1 Şubesi açıldı!

San Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Kartal 1 Şubesi 50 bin TL sermaye ile Kartal'da açıldı.

Sevinç İnşaat Metal Tasarım Ticaret Limited Şirketi Mimsan Sanayi Sitesi Şubesi açıldı!

Sevinç İnşaat Metal Tasarım Ticaret Limited Şirketi Mimsan Sanayi Sitesi Şubesi, Zekeriya Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 45 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Esenyurt'ta açıldı.

ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Anas Adhamı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Esenyurt'ta açıldı.

Drina Enerji İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Drina Enerji İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Çetin Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Ataşehir, Aşık Veysel Mahallesi, Nuri Pakdil Sokak'ta açıldı.

Kartal Koçtaş açıldı mı Haberi

Kartal Koçtaş açıldı mı

Koçtaş'ın 8 bin metrekarelik Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Açılışa özel düzenlenen her 300 liralık alışverişte 50 lira hediye kampanyası büyük ilgi gördü. 


Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, 17 yıldır Kartal sahilinde hizmet veren mağaza müşterileri için baştan aşağıya yenilendi. 30 bin çeşit ürün gamına sahip Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.


Gardıroptan mini fırına, orkideden tornado temizlik setine kadar birçok üründe geçerli olan büyük indirimler yoğun ilgi ile karşılandı. 


Kartal Koçtaş mağazasının açılışına özel banyo dolabı, duşakabin ve tekne,  beyaz tik mutfak, üç kapılı iki çekmeceli gardırop gibi ürünler özel indirimlerle satışa sunuluyor.


Açılışa özel indirim fırsatları 28 Şubat'a kadar...