04 / 05 / 2024

Kartal Koçtaş nerede

Kartal Koçtaş nerede

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Koçtaş koronavirüs sebebiyle mağazalarını kapattı!

Koçtaş, koronavirüsün etkilerini azaltmaya yönelik önlemler çerçevesinde mağazalarını kapattığını açıkladı.

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Referans Kartal Towers'ta 84 ay 0 faiz kampanyası!

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunulan Referans Kartal Towers'ta 84 ay 0 faiz kampanyası kapsamında hem bankalı hem de firma bünyesinde ödeme yapılabiliyor..

Koçtaş, Emaar Square Mall’da mağaza açtı!

Koçtaş, İstanbul’daki 12’inci Türkiye’deki 42’inci mağazasını Ümraniye Emaar Square Mall’da açtı.

Koçtaş, ANKAmall mağazasını yeniledi!

Koçtaş, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için mağaza formatlarını yeniliyor. Firma, 9 bin metrekarelik ANKAmall mağazasını yenileyerek hizmete açtı.

Kartal Koçtaş yeniden hizmete açıldı!

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Optimum Yatırım imzası taşıyan Kartal IQ Evleri projesi 3 dönüm arsa üzerinde konumlandırılıyor ve 110 adet daire ile ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki, Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Koçtaş yılbaşında açık mı?

Koçtaş, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş yılbaşında açık mı? Koçtaş yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Koçtaş Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Referans Kartal Towers'ta dükkanlar satışa çıktı!

Referans Kartal Towers'ta dükkanlar satışa çıktı. Referans Kartal Towers'ta daire fiyatları 317 bin TL'den başlıyor...

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Kartal Koçtaş nerede Haberi

Kartal Koçtaş nerede

Koçtaş'ın 8 bin metrekarelik Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Açılışa özel düzenlenen her 300 liralık alışverişte 50 lira hediye kampanyası büyük ilgi gördü. 


Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, 17 yıldır Kartal sahilinde hizmet veren mağaza müşterileri için baştan aşağıya yenilendi. 30 bin çeşit ürün gamına sahip Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.


Gardıroptan mini fırına, orkideden tornado temizlik setine kadar birçok üründe geçerli olan büyük indirimler yoğun ilgi ile karşılandı. 


Kartal Koçtaş mağazasının açılışına özel banyo dolabı, duşakabin ve tekne,  beyaz tik mutfak, üç kapılı iki çekmeceli gardırop gibi ürünler özel indirimlerle satışa sunuluyor.


Açılışa özel indirim fırsatları 28 Şubat'a kadar...