02 / 05 / 2024

kartal konut ve ticaret arsaları

kartal konut ve ticaret arsaları

İstanbul Aksan Metal Fabrikası konut ve ticaret arsaları 32 milyon dolardan başlayan muhammen bedelle ihaleye çıkarılıyor.

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

La Marin Evleri Kartal konut fiyatları!

La Marin Evleri Kartal konut fiyatları 665 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da Üçay ve Sercan İnşaat Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Kartal, konut projeleriyle dikkat çekiyor!

Konut ve inşaat sektörünün en gözde bölgelerinden birisinin de Kartal günümüzde İstanbul’da en çok konut projesinin yer aldığı lokasyonlardan biri oldu.

Konut ve kira harcamalarının artışı gayrimenkule yönlendirecek!

Konut ve kira harcamalarındaki bu oran gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü güldürürken, sektör temsilcileri bu yılki belirsizlikler nedeniyle yatırımcıların gayrimenkule daha fazla yönelebileceği görüşünde.

Emeklinin maaşı konut ve kiraya gidiyor!

Emeklilerin konut ve kira için yaptıkları harcama, aylıklarının yüzde 29.1'ine denk gelirken, ücretli çalışanlarda bu oran yüzde 23.4 seviyesinde bulunuyor.

Tüketim harcamalarında en yüksek payı konut ve kira aldı!

Tüketim harcamalarında aslan payını yüzde 24.8'lik oranla konut ve kira aldı. Bunu yüzde 20'lik payla gıda izledi. Türkiye’de hanehalklarının kişi başı aylık ortalama tüketim harcaması ise 2 bin 848 liraya yükseldi.

2014 yılında en çok konut ve kira harcamaları yapıldı!

Türkiye genelinde geçen yıl hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 24,8 ile konut ve kira harcamaları aldı.

Konut ve kiraya yüzde 24.8 harcama yapıldı!

TÜİK verilerine göre, geçen yıl Türkiye genelinde hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 24,8 ile konut ve kira harcamaları aldı.

5 milyar liralık altın konut ve dövize yatırıldı!

Yılın ilk yarısında 5 milyar liralık altın bozduran yatırımcı, konut ve dövize yöneldi. Konut fiyatları Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre;

Nef Ataköy 22'de 150 konut ve 50 mağaza satışta!

Yeni 150 konut ve 50 mağaza satışta NEF Ataköy 22, yatırımcılardan ve konut sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü. Projede satışa açılan son 150 konut ve 50 mağaza sahiplerini bekliyor.

Soğanlık DKY Kartal konut fiyatları!

Soğanlık DKY Kartal konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta olan projede 2,5+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Konut ve işyeri kredisine puan desteği!

Kentsel dönüşümde, konutunu veya işyerini kendi imkanlarıyla edinmek isteyenlere verilecek krediye "edinme kredisi" deniyor. İşte, konut ve işyeri kredisine puan desteği!

kartal konut ve ticaret arsaları Haberi

kartal konut ve ticaret arsaları


İstanbul Kartal kentsel dönüşüm S-5 alt bölgesi içinde yer alan toplam 31 bin 229 metrekare konut ve ticaret imarlı arsalar 32 milyon dolardan başlayan muhammen bedelle açık arttırma ile satışa çıkarılıyor.


Katılım teminatı olarak 500 bin TL ödenenen ihale Yenibosna'da İstanbul Eskidji'de yapılıyor.  Kartal konut ve ticaret arsalarının ihalesi, 27 Kasım 2012 Salı günü, saat 14.00'te yapılıyor.



Detaylı bilgi için:

0212 454 11 77