18 / 05 / 2024

Kartal Marina İşletmeleri adres

Kartal Marina İşletmeleri adres

Kartal Marina İşletmeleri Anonim Şirketi, Ahmet Okan Yılmaz, Ali İbrahimağaoğlu, Hasan Rahvalı ve Ziya Yılmaz tarafından 5 milyon liralık sermaye bedeliyle 15 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu...

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Orçun Kocakoç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hill Kartal Residence satış ofisi!

Hill Kartal Residence satış ofisi telefon numarası 444 90 61 olarak belirtiliyor. Marina'ya 8 dakikalık mesafede inşa edilen projede 193 adet daire yer alıyor.

Yakacık Hill Kartal adres!

Yakacık Hill Kartal adres bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal - Yakacık Hürriyet Mahallesi'nde bulunuyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Marina'ya 8 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları!

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları alanları ve konumlarına göre değişiyor. Marina'ya 8 dakika yakınlıkta olan proje buhar odası ve teras havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

2007 yılında Kartal'dan Adalar'a teleferik!

2007 yılında Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartal ile Adalar arasında teleferik kurmayı planladıklarını söylemiş. Aynı zamanda kentsel dönüşüm projesi içinde bin yatlık bir marina da bulunuyormuş.

Eagle Residence Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Marina'ya 2 kilometre, E-5'e 1.4 kilometre mesafede yer alıyor. Peki Eagle Residence Kartal ne zaman teslim?

Ataköy Marina satışa çıkarıldı!

Toplam 5 tesisten oluşan Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş.'nin ortaklarına ait sermaye payları blok halde teklif toplama suretiyle satışa sunulmuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1995 yılında Ataköy Marina satışa sunulmuş!

1995 yılında 80 milyar lira ödenmiş sermayesi bulunan, toplam 5 tesisten oluşan Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş.'nin ortaklarına ait sermaye payları blok halde teklif toplama suretiyle satışa sunulmuş.

Deniz Yıldızı Kartal ödeme koşulları!

Deniz Yıldızı Kartal ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Deniz Yıldızı Kartal projesi metroya 2,5 kilometre, E-5’e 1,3 kilometre, Pendik Marina’ya 2 kilometre, havalimanına 13 kilometre uzaklıkta konumlanıyor...

İstanbul Marina'da fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dap Yapı'nın Kartal'da inşa edeceği denize sıfır projenin adı 'İstanbul Marina' olarak açıklandı. Satışa çıkmamasına rağmen yoğun ilgiyle karşılaşan projedeki daire fiyatları ise 200 bin lira ile 5 milyon TL arasında değişiyor.

İstanbul Marina Kartal satış ofisi!

İstanbul Marina Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 300 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 5 bloktan oluşuyor.

İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

Kartal Marina İşletmeleri adres Haberi

Kartal Marina İşletmeleri adres

Kartal Marina İşletmeleri Anonim Şirketi, Ahmet Okan Yılmaz, Ali İbrahimağaoğlu, Hasan Rahvalı ve Ziya Yılmaz tarafından 5 milyon liralık sermaye bedeli ile 15 Temmuz'da kuruldu. 


Kartal Marina İşletmeleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amacı turizm yatırımları alanında faaliyet göstermek üzere, her türlü turistik tesisler, yat limanları,marinalar,çekek yerleri,bunlar ile bağlantılı tesisler kurmak,inşa etmek,işletmek,işlettirmek,kiraya vermekve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kartal Marina İşletmeleri Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahalles, Ihlamur Sokak, No:4A Özel İşyeri...